Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan son derece güçlü olacağınız bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle güzel zaman geçirebilir ve birlikte zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Her ikinizi de mutlu edecek şekilde zaman geçirmeniz moralinizi düzeltecektir. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. İsteklerinizi gerçekleştirmeye çalışacaksınız ve bu konuda cesur davranacaksınız.

Bir çok kişiyle sizin için verimli olacak diyaloglar kuracaksınız bu beraberineyaşamında bir hareketi getirecektir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Kararlı ve net yaklaşımlarla çalışmaya devam edeceksiniz. Girişimleriniz için doğru anı seçme yeteneğinizi en iyi şekilde kullanabileceksiniz. Daha çok spontan davranışlar göstereceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve harcamalarınıza dikkat etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Koşullarınızı değiştirmek için bir düşünce geliştirebilirsiniz.

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanmayı başaracaksınız. Alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu ve enerjik bir gün geçireceksiniz. Sahip olduğunuz enerjiyi olumlu bir şekilde kullanabileceksiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edebileceksiniz. Sosyal çevrenizde genel bir hareketlenme olabilir ve yeni diyaloglar geliştirebilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir. Yeni kararlar alabileceğiniz ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:27 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında Cuma günümüz başlayacak. Bu rahatlatıcı, huzur verici, aşkı ruhumuzda hissetmemizi sağlayıcı bir enerjidir. Sizlerin, sakinleşmenizi, olumsuz duygulardan uzak kalmanızı, romantik ve ılımlı yaklaşımlarla çevrenizi kucaklamanızı destekleyicidir. Aşık olmak isteriz veya aşkı ruhumuzun derinliklerinde kucaklamaktan yana oluruz. Saat 04:10 Ay-Mars kavuşum etkisiyle,  kendimizi suyun üstünde sakince, bazen taşların etrafından süzülerek akışa göre yol alan  bir yaprağa benzetebiliriz  Çatışmak, mücadele etmek, yorulmak istemeyiz.  Yaşanan aşkın bu dünyanın kirliliklerinden uzak hatta içinde bulunduğunuz zorlukların bile ilacı olarak görebiliriz. Ancak ben derim ki, gerçekçi olmayı, ilişkinizi dikkatlice gözden geçirmeyi unutmayın.  Şubat sonuna kadar sakin olun. Ondan sonrası kolay. Saat 07:23 Güneş-Satürn görünümü, evimizin ve kişisel ihtiyaçlarımızın elimizdeki miktara göre ayarlamamızı sağlıyor. Zorluyor bizi bu durum. Ancak mevcut durumumuza göre hareket etmemiz gerektiğini bileceğiz. Saat 13:13-24 Ocak Cumartesi saat 15:32 arasındaki bu uzun boşluk etkisi altında, sizi birebir ilgilendiren konularda gerçekçi düşünmekte yarar görüyorum.  Ancak bazen duygularımız bizi esir alır. Hiç değmeyecek kişi ve olaylar hakkında  fazlasıyla iyi niyetli düşünürüz kimi zaman da dikkat etmemiz gereken noktaları es geçeriz. Bastığımız yeri bilemeyecek kadar zorlu bir dönem yaşıyorsak doğal olarak umutsuzluğa kapılabiliriz. Balık burcu geçişlerinde ise genel olarak bir iyimserlik hali mevcuttur. Boşluk etkisi,  bağımlılıklarınızın esiri olmamıza nedendir. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa,  bunları çözüme kavuşturmak için mücadele etmek yerine tam tersine sevgilinize doğru çekilebilirsiniz. Şikayet ettiğiniz noktalar gözünüzde önemsiz hale gelir. Romantizm, bağımlılık duygusu sizi farklı bir dünyaya götürür. Gerçekçi düşünmeye çalışmalısınız. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

23 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Partnerinizin düşünceleri sizden çok farklı olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bugün yardım sever duygularla hareket edeceksiniz Küçük ayrıntıların kafanızı meşgul etmesi sonucunda detaylar önem kazanacak.

23 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde sadece kendi fikirlerinize veya bilginize güvenmenizde fayda var. Zira, etrafta çeşitli fikirler ya da düşünceler olsa da, yakında geçerliliği olmayacağı anlaşılacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Kafa karışıklıkları, yanılsamalar, yanıltıcı ya da kötü niyetli kişiler günün özellikle ilk yarısı olmak üzere gün genelinde etkili. Daha sezgisel veya iç sesimize göre hareket etmek isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Birbirimize şefkat ya da merhamet gösterme duygularımız artıyor ya da bu duyguyu tetikleyecek olaylar yaşanabilir. Yanlış yönlendirmelere veya düşmanca ya da saldırgan tavırları olan kişilere karşı tedbirli olunması gerekiyor. Satürn ve Güneş arasında oluşan olumlu açı(aslında birkaç gün öncesinde daha fazla etkiliydi) ise, bugün kesinleşiyor ve otorite konumundaki kişilerle olumlu iletişim kurmamızı, tavsiyeler almamızı veya desteklenmemizi sağlayabilir ya da bazı alanlarda kalıcı ve olumlu adımlar atabiliriz. Dün yazdığım gibi bugün de, sular, ilaç dahil, her türlü kimyasal ya da akışkanla ilgili başlıklar ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

23 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden yükselen gizli arzuları gerçekleştirmek için sabırlı davranabilir hatta tarzınızı dahi değiştirebilirsiniz. Güçlü olmak istiyorsunuz.

23 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde beklediğiniz görüşmeler ve haberleşme ile ilgili sabır göstererek, hiçbir şey için acele etmeyin ve zamanın akışına güvenin. Yakın ilişkilerinizde çok daha anlayışlı davranmanız gereken bir zamandasınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yabancılarlabağlantıları veyaortaklıkları, yabancı ülkelere yatırımlar, yurtdışındaki eğitim programları veya uzak bir ülkeye yerleşme planları, gençler için başka bir ülkede okuma imkanı sağlayacak burs teklifleri günün konuları arasındadır.

23 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 33" R
Ay
Balık
25° 13' 41"
Merkür
Koç
19° 07' 27"
Venüs
Boğa
06° 13' 38"
Mars
Koç
02° 59' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 60"
Satürn
Balık
16° 56' 23"
Uranüs
Boğa
22° 35' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 45"
Lilith
Başak
23° 48' 30"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>