Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalbi boş İkizlerin hata yapacakları bir gün olduğu gibi süregelen birlikteliği olan İkizler de ilişkilerinde yanlış anlamalar yaşayacaklar ve aralarında bazı tatsızlıklar olacak. Aile ilişkilerinde daha tutarlı gibi gözükseler de fedakarlık ve anlayış ailelerinden gelecek. İnce bir hassasiyete sahip olduğunuz için bütün bunlar sizde kırgınlıklar ve çelişkiler doğuracak. Bazı saatlerde yalnız kalmak ve kendileri ile hesaplaşmak isteyecekler.

Bugünhayatınızda olumlu bir gün geçireceksiniz. Üretken bir kafanız var ve pratikliğiniz ile işinizde ön plandasınız. Bu yüzden size karşı gizli kıskançlık taşıyan arkadaşlarınız var. Sizin yüzünüze bir şey diyemiyorlar ve çalışma hızınızla yarışamıyorlar ama yine de sinsice bekliyorlar. Siz ise iyi niyetinizle onlara yardım bile ediyorsunuz. Zihniniz işinizle dolu, boş işler size göre değil. Bu yüzden de çevrenizde olanlardan farkında bile olmuyorsunuz.

İş hayatında zirveyi hedeflediğiniz için kazanç yönünden fazla bir sıkıntınız yok. Hangi işte çalışıyorsanız mutlaka o işe verdiğiniz emeği paraya çeviriyorsunuz.

İkili ilişkilerde özellikle duygusal ilişkilerde daha istikrarlı olmalısınız. O zaman ayaklarınız yere daha sağlam basar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkaları ile olan duygusal ve maddi ilişkileriniz ağırlık kazanacak. Aşkta cinselliğin ön planda olduğu ilişkiler söz konusu olacak. İkilemlerle dolu yapınız başarınızı da etkileyecek. Ancak biraz gayretle pek çok sorunun üstesinden geleceksiniz. Plutonun sert etkisi ile yakın çevrenizden birisi ile anlaşmazlığa düşeceksiniz. Bir tanıdığınızla ilgili üzücü bir haber alacaksınız. Bu yüzden inişli çıkışlı bir ruh haliniz olacak.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 13:01 olana dek Ay-boşlukta ilerleyecek. Her konuda gerçekçi düşünmekte yarar görüyorum.  Boşluk süresince duygularımız bizi esir alır. Hiç değmeyecek kişi ve olaylar hakkında  fazlasıyla iyi niyetli düşünürüz kimi zaman da dikkat etmemiz gereken noktaları es geçeriz. Şikayet ettiğiniz noktalar gözünüzde önemsiz hale gelir. Romantizm, bağımlılık duygusu sizi farklı bir dünyaya götürür. Gerçekçi düşünmeye çalışmalısınız. Saat 13:01 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, ilişkilerde özellikle dikkatli olmamızı gerektiriyor. Sağlığımıza önem verelim. Çabuk sinirlenmek, anlayışsız davranmak, bize uymayan bir durumla karşılaştığımızda tepki göstermek mümkündür. Kendi kendimize kararlar almaya kalkışmayalım. Kural dışı veya sert davranan kişilere karşı da gözümüzü dört açalım. Saat 20:30 Ay-Satürn görünümü, aktif ve özgür biçimde hareket etmemize engel olan koşulları, maddi durumumuzu,veya eğitimle ilgili konuları, yaşadığımız ortamı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Saat 23:06 Güneş-Ay görünümü, bir problemin kökten çözümü için kollarınızı sıvadığınızı gösteriyor. Bilinçli bir şekilde pürüzleri gidermek niyetindesiniz. Kendinizi güven içinde hissetmek için şu aralar gerek sağlığınıza gerek çalışma hayatınıza fazlasıyla ağırlık verebilirsiniz. Hayatın eğlenceli yanları azalmış gibidir. Ancak elinizden pek bir şey gelmediği için katlandığınızı düşünürsünüz. Keyifli, huzurlu, gülümseten bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir. Kişisel enerjilerinizi birleştiriyorsunuz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önceliklerinizi doğru sıralamalı ve baskılar nedeniyle değişikliğe gitmemelisiniz. Yaratıcılık gerektirenve aktivitelere odaklanmanın eğlenceli sonuçları olabilir. Stres veya tartışma yaratabilecek durumlardan uzak kalmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmayın.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi neşeli, coşkulu ve heyecanlı ifade edebileceğiniz bugün, ani iletişim ve görüşme fırsatları doğabilir. İlişkilerinizde tepkilerinizi yüksek bir ifade ile vereceğiniz için, kalbinizde öfke yerine sevgi, mutluluk ve huzuru çoğaltmaya özen göstermeniz gereken bir zamandasınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çeşitli sosyal ortamlar içinde bulunabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. İnsanlarla iletişiminizin artması da bu ortamlarda oldukça faal olmanızı sağlayacaktır. Çevrenize topladığınız kişiler ile yaptığınız sohbetlerin konusu da dönüp dolaşıp maddiyat üzerine sabitlenebilir.

24 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 44' 40" R
Ay
Balık
28° 16' 10"
Merkür
Koç
19° 15' 52"
Venüs
Boğa
06° 29' 02"
Mars
Koç
03° 09' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 55"
Satürn
Balık
16° 57' 25"
Uranüs
Boğa
22° 36' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 26"
Lilith
Başak
23° 49' 53"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>