Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan ona yeterince zaman ayırmıyorsunuz. Birlikte olduğunuzda da ilişkinizden çok başka şeylerle ilgileniyorsunuz. O da bu duruma yatkın, bir şikayeti yok ama bu durum sizi birbirinizden uzaklaştırabilir.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu fark edebilirsiniz. O, uzun zamandır plan yapıyor ama siz farkında değilsiniz. Bunu fark etmek sizi üzdüğü kadar öfkelendirebilir de. Öfkenize hakim olmanız sizin yararınıza olur.

Bugünlerde daha önceden yaptığınız hesapsız harcamaların pişmanlığını yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı kısma yoluna gitmelisiniz. Aksi takdirde daha çok pişmanlık yaşarsınız.

Faal bir insansınız. Birçok alanda hareket halindesiniz. Ama bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde,yaşamınızda bazı zaaflara yol açıyor. Oysa bu sıralar en çok işe öncelik vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanlış anlaşıldığınız için küçük kırgınlıklar yaşayabilir, kendinizi kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir çaba içine girmek sonradan canınızı sıkabilir. Kendi hatalarınızdan çok başkalarının hatalarını daha kolay gördüğünüz için eleştiriye pek tahammülünüz yok. Sabah saatlerinde alacağınız bir haber size kısa bir hoşluk yaratabilir. Öğle saatlerinde de bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 04:42-16:48 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Elimizden geldiğince kafamıza bir şeyleri takmayalım. Sakince işlerimizi yapalım. Çevremizdeki kişilerle  ılımlı şekilde konuşalım. Eğer bir mesele  tartışmaya yol açacaksa kendimizi boşluk süresince üzmeyelim. Bu süre içinde, güven vermeyen  her şey sizde tedirginlik yaratabilir. Birileri hassasiyetinizi anlamadığında kızabilirsiniz. Genelde ailevi konular üzerinde bir hayli durabiliriz. Geçmişteki güzel günleri daha fazla hatırlayabilir, bugünle karşılaştırabiliriz. Saat 16:48 itibariyle  Ay-Aslan burcu geçişiyle, yaşadığımız toplumun sorunları üzerine düşüneceğiz. Bu konularda fikirlerimizi ifade etmek ihtiyacı duyacağız.  Hani bazen, birilerinin dikkatini çekmek isteriz ya, böyle anlarda gururlu bir duruş sergileriz. Aynen öyle. Aslında bu duruşun ardında yatan gerçek, yıkılmadım ayaktayım imajı uyandırmak içindir. Güce olan ihtiyacımız yüksektir. Bizi hiç kimsenin hafife almasını istemeyiz. Sorunlu beraberliği olanlar ise, kendi bildikleri doğrultusunda hareket etmeyi tercih edeceklerdir.  Ancak  görünen o ki, bir şeyleri bizi epeyce sıkıştırıyor. Gönlümüzdeki boşluğu doldurmak huzur bulmak bu saatlerde pek kolay olmuyor. Saat 21:36 Ay-Venüs görünümü, çevremizle ilişkimizde gücü elinde bulunduran taraf biziz. Sözlerin, davranışların ardında olanları hisseden bir yüreğe sahibiz. Samimi olmadığını fark ettiğimiz kişilere pek itibar etmeyiz. Saat 22:33 Ay-Güneş görünümü ve saat 23:14 Ay-Jüpiter görünümü, bulunduğumuz ortama göre hareket etmemizi sağlar. Bizimle ilgilenilmesini bekleriz. Duruma göre hareket ederiz. Her dem var olsun yüreğimizin güzellikleri. Mutlu Pazarlar  Canlarım.  Her şey gönlünüzce olsun.

25 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Yaratıcılığınız kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak, çevrenizi yönetmek ve ayni zamanda onlarla bütünleşmek isteyeceksiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi veya çocuklarınızı ilgilendiren konularda sürpriz gelişmeler ön plana çıkabilir. Az tanıdığınız bazı kişileri saplantı haline getirebilirsiniz veya mevcut ilişkinizde sürprizler söz konusu olabilir. Bir ihtimal, yalnız kalma arzunuza saygı duyulmamasına tepki de verebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yolculuklar ve hareketlilik olabilir. Öğle sonrasında kendinizi ortaya koyabileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Enerji... Dönüşüm içerisindesiniz. Mutsuzluktan mutluluğa doğru adım atacaksınız. Her şey zamanla yoluna girecek.

25 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde Merkür sınır derecede olduğu için arkadaş çevreniz, finansal konular ve iletişimle ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Saat 18.00'dan sonra ilişkilerinizde aşk ve romantizmin ön plana çıkacağı, olası teklifleri değerlendirmeniz gereken özel yaşamınızda muazzam olumlu etkiler sunan bir zamanda olacaksınız.

25 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınıza ve sosyal çevre ortamlarınıza vaktinizi ayırabilirsiniz. Bugün dış ortamlar, yerler daha fazla ilginizi çekecek ama gün içinde bazı tepkiler vermeye müsaitsiniz. O nedenle arkadaşlarınıza karşı anlayışlı olmaya çalışın.

25 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ruhsal anlamda bugün akşamüstüne kadar pek parmağınızı oynatmak istemeyebilirsiniz.Ancak bilinçaltı fenomenlerinizi işler hale getirmek için çalışmaya geçmek yahut hedeflediğiniz bir metafizik çalışmayı başlatmak anlamında özel gökyüzü fırsatlarına sahipsiniz. Bunu değerlendirmek ve akşam saatlerinde ise kutlamaya geçmek mümkündür. Sezgisel yönünüzü kullandığınız ve sizin için hobi olabilecek bir konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Hatta geliştirmek için eğitim bile almayı düşünebilirsiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

25 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>