Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dikkat edin. Onun da size yapabileceği şeyler olabilir. İsteklerini dinleyin. Böylece gergin ortamların oluşmasını önleyeceksiniz. Ve daha sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız. Eğer bekarsanız ve süregelen bir ilişkiniz varsa karşınızdaki insana isteklerinizi zorlayarak yaptırmaya çalışmamalısınız. Böyle bir durumda olaylar hem sizin düşündüğünüz doğrultuda ilerleme kaydetmeyecektir.

Eğer son birkaç gündür kendinizi fazlasıyla dağıtmış iseniz öğleden sonra saatlerinde yeniden çeki düzen verebilir, günlük sorumluluklarınıza geri dönebilirsiniz. Yapılmak istenen değişiklerin sizi rahatsız etmesi ve ruhsal açıdan bir süre olumsuz sürece sokması mümkün.

Büyük harcamalar gözüküyor. Yakınlarınıza maddi destek sağlamak yükümlülüğünde kalmanız olası. Hernekadar uygun bir zaman diliminde olmasanızda bu sorumluluk size ait.

Her ne kadar keyifli ve yaratıcı olabileceğiniz bir günde olsanız da sözlerinize özen göstermelisiniz. Bugün aşırılıklara kaçmamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günler içinde sizi atağa kaldıracak bazı haberleriniz var. Çevrenizdeki sıra dışı diye tanımlanan ilişkiler size yapay geliyor. Ama bunlardan birinin cazibesini de yadsıyamıyorsunuz. Cazibenin güvenilirlikle kolay, kolay örtüşmediğine duyduğunuz inanç sizi çekimser yapabiliyor. Geleceğe ertelediğiniz çözümler sizin kadar sabırlı olmayabilir. Sağlık konularında güç bulunur bir dostsunuz.

25 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  Ay-Koç burcu seyri Pazar günümüzün tümünde etkilidir. Genelde cesur düşünürüz. Bir olayı bir durumu çözmek için harekete geçebilir. Özellikle hedefine mutlak ulaşmaktan yanadır. Kendisini sınırlayan ancak katlanmak zorunda kaldığı meseleleri çözmek ister. Fakat çözüm yöntemi bazen gerginlik içerebilir. Yani her şey hemen yoluna girmeli diye düşünebilir. Saat 13:27 Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında bizi hiçbir şeyin zorlamasına izin vermeyiz. Hele mecburi olarak birilerine uymaktan uzak dururuz. Saat 15:02 Ay-Pluto görünümü, baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 23:52 Ay-Jüpiter görünümü, önümüzdeki hafta yapmak istediğimiz planların göstergesidir. Ancak şartlarımızı gözden geçirmemizde yarar var. Mutlu bir Pazar günü  geçirmeniz dileğimle. Kalben sevgilerimle,

25 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşı cinsle aranızda bazı sürtüşmeler söz konusu olacak. Ortaklıklar arasında fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için, kendi içinizde yanlış değerlendirmelere neden olabilecek saplantılarınızı aşmalı ve fikirlerinize esneklik kazandırmalısınız. Anında müdahale huyunuzdan vazgeçmelisiniz.

25 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önceliklerinizi doğru sıralamalı ve baskılar nedeniyle değişikliğe gitmemelisiniz. Yaratıcılık gerektirenve aktivitelere odaklanmanın eğlenceli sonuçları olabilir. Stres veya tartışma yaratabilecek durumlardan uzak kalmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

25 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAM felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz. Bugün yaşadıklarınızı ileri zaman dilimlerinde anımsayabilirsiniz.

25 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacı bugün sizi her zaman yaptığınız günlük rutin işlerin dışına çıkararak, sosyal ortamlara karışmanızı sağlayabilir. Evinizle ilgili düzenlemeler için ideal olan bu zamanda ailenizden destek görebilirsiniz.

25 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızın hareketleneceği bir gün geçirebilirsiniz. İçinde bulunacağınız sosyal ortamlar eğlence ve dinlenceye yönelik değil, işiniz dolayısıyla katıldığınız kalabalık bir resmi davet ya da önemli bir resepsiyon olabilir. Hayatınıza yeni kişilerin katılma şansını da var.

25 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 39' 25" R
Ay
Balık
26° 57' 02"
Merkür
Koç
19° 12' 12"
Venüs
Boğa
06° 22' 22"
Mars
Koç
03° 05' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 39"
Satürn
Balık
16° 56' 58"
Uranüs
Boğa
22° 35' 51"
Neptün
Balık
29° 02' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 08"
Lilith
Başak
23° 49' 17"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>