Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu beğeniyor ve onunla gurur duyuyorsunuz. Çevrenizde insanlar olduğunda gösterdiğiniz ilgiyi, baş başayken görememekten şikayetçi. Bugün bu şikayetini yine dile getirebilir.

Yoğun temponuz bugünlerde azaldı. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugün doğabilir. İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz.

Bütçenizi eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor. Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Onun haberini bugün alabilirsiniz.

Midenizi yormamaya dikkat etmenizde yarar var. Yaşadığınız ufak sorunlar kronikleşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde bir yakınınıza bağımlı yaşıyorsunuz. Adeta kendinizi unuttunuz ve sadece onu düşünüyorsunuz. Oysa onun keyfi yerinde, seçtiği, tercih ettiği bir yaşamı sürdürüyor. Bugün onunla yapacağınız konuşma sizi sevindirebilir. Dostlarınızın tekliflerine açık olmanızda yarar var. Bugün alacağınız bir daveti değerlendirebilirsiniz. Huzurlu bir akşam geçirebilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler iki önemli görünüm eşliğinde yeni haftanın ilk gününü karşılıyoruz. İlki saat 10:00 Güneş-Jüpiter kavuşumudur. Elimizde olmayan şartlar veya bazı nedenlerle kendimizi pek iyi hissetmeyiz. Sanki insanlar iyi niyetimizi kullanıyor veya yaşamımızı zorluyor gibidirler. Böyle hissedişler emin olunuz ki doğaldır. Ancak burada önemli olan sizin ilişkilerinizi yeniden tarafsız ve gerçekçi şekilde gözden geçirmenizdir. Bunun yanı sıra plan ve projeleriniz üzerinde çalışmak, uzun vadeli düşünmek, gelişim ve büyümeye önem vermek gerekiyor. Yaptığınız işe, yaşadığınız ilişkiye, hayatınıza, beden ve ruh sağlığınıza mutlaka önem veriniz. Kendinizden ödün vermeyiniz ancak siz de sürekli birileri tarafından onaylanmayı, haklı bulunmayı da beklemeyiniz. İkinci görünüm saat 21:43  Satürn-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Tecrübenize uygun, verimli işlere yönelmeniz için teşvik ediyor. Paranızı harcarken daha dikkatli düşünmeli, bütçenizin ayarını bilmelisiniz.  Çünkü kolay kazanılmıyor. Eğer daha fazla kazanmak istiyorsanız, çok daha fazla çalışmanız gerektiğini biliniz. Başkalarına da destek vermeniz gerekir. Öyle biryaparsınız ki, insanlar bundan fiziksel ve bedensel anlamda fayda görürler. Bu da, yaptığınız işten zevk duymanızı sağlar. Belki çok fazla kazanmazsınız. Ancak tutumlu ve dikkatli hareket ettiğiniz için bir kenarınızda paranız olur. Yeni haftamızın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,  

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmelisiniz. Bugün enerjinizi, her türlü konuya rahat bir şekilde yansıtabileceksiniz. Kişiliğinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenize daha oto kontrollü yaklaşıyorsunuz. Kramplara dikkat edin.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Spritüel konulara eğilebileceğiniz, kendinizi iyi hissedeceğiniz veya sağlık başlıklı konular açısından olumlu bir hafta. Genel anlamda hayata pozitif bakabileceğiniz ve kendinizi iyi hissedeceğiniz günlerdesiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmeler yapabilirsiniz. Sıkışan işlerde program değişikliği yapmanız sizi rahatlatabilir. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Bürokratik konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Duygusal zorlanmalar olabilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Bir şeyleri başarmış olmanın verdiği hava ile her şeyi abartıyorsunuz. Ama daha başarmanız gereken çok şey olduğunu hatırlayın.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars'ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn'ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.

26 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiç beklenmedik yerlerden güzel teklifler alabilirsiniz. Yöneticiniz Plüton'un düzelmesiyle beraber hayatınızı daha iyi koordine ediyor olacaksınız. Sıkıntılarınız geride kalacak.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda liderlik gücünüzün yoğunlaşabileceği, dahil olduğunuz çalışma ortamına önderlik edip takdir toplayabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.Çalışma kalitesini yükseltebilecek ve mesleki ilerlemenize güç katacak etkinlikler düzenlemeniz olasıdır. Otorite figürleriyle güç ve fikirsel savaşlara girmemeye özen göstermelisiniz. Öz güven, kararlılık ve mücadele gücünün düşünsel hayatınızdaki uzlaşı ve sevgi ile harmanlanması sayesinde destekleyici etkiye sahip olarak başarılı ve tatminkar olabileceğinize inanmalısınız.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 32" R
Ay
Oğlak
16° 54' 30"
Merkür
Koç
16° 40' 31"
Venüs
Boğa
00° 14' 19"
Mars
Balık
29° 14' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 31' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 43"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 26"
Lilith
Başak
23° 16' 09"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>