Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz. Hemen bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtıp ruhunuzu harekete geçirmelisiniz. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun

Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun. İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi.

Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında büyük bir alışverişiniz olabilir. Bunalacağınız para sıkıntılarınız yok. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz.

Çok yönlü ve yetenekli olmanıza rağmen, çok özel dost ilişkilerinin yoksunluğunu çekebiliyorsunuz. Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç biri size mutluluğa giden yolu gösterecek. Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde hissettiğiniz dönemsel yalnızlıklar, yaşadığınız son olaylardan kaynaklanıyor olabilir. Ama içinizdeki bu burukluğu yavaş, yavaş azaltacaksınız. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığına tanık olacaksınız.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Ay-Koç burcu geçişi devam ediyor. Yuvanız sınırları içindeki sıkıntılardan kurtulmak ve kendinize yeni bir dünya kurmak arzusu yine yoğun olacak. Başkalarına uymakta ve sabır göstermekte zorlanabilirsiniz. Saat 16:23 olana dek, acil işlerimize öncelik tanıyalım. İş ortamındaki gerginlikten uzak duralım. Sağlığımıza önem verelim. Saat 16:23-18:37 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altında, bazı insanlara mecburen anlayışlı olmanız gerekir. Aynı şekilde onların da size karşı, hassasiyetinizi göz önüne alarak hareket etmeleri gerekecektir. Özellikle toplumsal anlamdaki düşünceleriniz bir hayli hassastır. Durumları kontrol etmek istedikçe daha fazla yorulursunuz. Sevdiğiniz kişilerden destek beklersiniz. Saat 18:37 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, huzur ve güvenin temini her anlamda kıymetlenir. Bu ilişkinizde de,hayatınızda da böyledir.  Tutarsız ve hiçbir geleceği olmayan bir ilişki sizi tatmin etmez.  Ay-Boğa burcunda gayet güçlüdür. Partnerinizden isteğiniz, size karşı dürüst davranması ancak ilişkinin bir ortaklık olduğu bilinciyle hareket edilmesidir. Bir taraf farklı düşünüyorsa diğer tarafın baskın olmaya çalışmaması gerekir. Yeni haftanın her birimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

26 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Sizi yakından tanıyanlar için son derece farklı birisiniz. Onları çelişkiye düşürmekten hoşlanıyor gibi bir haliniz var. . Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayacaksınız.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz. Daha önce bu türlü denemeleriniz başarıyla sonuçlanmamış olsa bile, bu durumun bu sefer de aynen kendini tekrar edeceği anlamına gelmez. Tüm burçlar için gün geneli: Yaşam enerjisi ve motivasyonu yüksek bir gündeyiz. Koç burcundaki Ay'ın Jüpiter ve Venüs'le olumlu açıları sayesinde, istediğimiz alanlarda kolaylıkla harekete geçebilir, hatta şanslı olanaklar ve fırsatlarla karşılaşabiliriz. İkili ilişkilerimiz açısından da güzel ilişkiler kurabileceğimiz, eğlenceli, keyifli aktivitelere açık bir gün. Akşama doğru Boğa burcuna geçen Ay ise, akşam saatlerini daha ayağı yere basan ve dünyevi konulara ayıracağımıza ve güvenli adımlar atarak ilerlemek isteyeceğimize dikkat çekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Metanetli ve sabırlı davranabileceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğmuş olanlar sezgilerine güvenebilirsiniz.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçmişe yönelik bazı konuları açmamak aile ilişkileri ve özel yaşamınızda faydalı olacaktır. Hayatınızla ilgili gerçekleri daha net bir şekilde göreceğiniz, yaşamdan somut bazı şeyler beklediğiniz bir gündesiniz. Çabalarınızın karşılığını görmek istiyorsunuz ve bunu bugün sevdiğiniz insanlardan destek şeklinde görebilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici bir duygusal iniş çıkış ve aile ilişkilerinde gerilim yaşayabilirsiniz.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün en büyük isteğiniz sosyal ortamlarda bulunmak olabilir. Bu isteğinizi gerçekleştirmek için çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla son derece keyifli vakit geçirme şansınız var. İletişimlerden kaçmayın. Uzun süre fırsat bulamayabilirsiniz.

26 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 16' 23" R
Ay
Balık
21° 10' 58"
Merkür
Koç
18° 56' 28"
Venüs
Boğa
05° 53' 07"
Mars
Koç
02° 46' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 05"
Satürn
Balık
16° 54' 59"
Uranüs
Boğa
22° 34' 29"
Neptün
Balık
29° 01' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 50"
Lilith
Başak
23° 46' 39"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>