Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğiniz bir insanla ilgili bir sorun sizi oldukça meşgul edecek. Zihin dağınıklığı yaşayacaksınız. İlişkinizle ilgili bir konudaki sürpriz gelişme günlük planlarınızı altüst edecek

Grup çalışmaları açısından yoğun günler sizi bekliyor. Bu yüzden özel hayatınızdan bazı fedakarlıklar yapabilirsiniz. İleride bu çalışmalardan alacağınız olumlu sonuç size bütün yorgunluklarınızı unutturacaktır.

Para konularında çok tutumlu davranıyorsunuz. Hatta gereğinden fazla tutumlusunuz. Yapmanız gereken zorunlu harcamaları bile erteliyorsunuz. Kendinizi bu kadar sıkmanızın anlamı yok.

Sizi tanıyan her insana güven veriyorsunuz. Bunun sorumluluğunu da bazen taşımakta zorlanıyorsunuz. Neticede siz de insansınız. Başkalarının işlerini, sorumluluklarını üzerinize almak yerine biraz da kendiniz için yaşamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki gelişmeler olumlu olduğu halde kişisel kaprisleriniz yüzünden yaşamı kendinize zehir ediyorsunuz ve bunun sonucu bir yığın sağlık sorunları yaşıyorsunuz. Sosyal çevreden uzak durmak yerine işinizden artan zamanı arkadaşlarınıza ayırmalısınız. Duygusal yönden oldukça hassassınız ve sevdiğiniz dostlarınızın sizi aramasını bekliyorsunuz. Bugün onu siz arayıp ne kadar özlediğinizi söylemelisiniz.

12 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar günümüz, saat 06:44 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak, sondördün etkisi altında adım atarken, hepimiz elden geldiğince sakin olmaya, mantıklı düşünmeye çalışmalıyız. Sizin için bugün iletişim son derece önemlidir. Yüreğinizdekileri sizi gerçekten anlayabilecek insanlarla paylaşmak rahatlatıcı olabilir. Özellikle aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, maddi konular veya hayatın genelindeki sorunlar gözünüzde daha fazla büyüyebilir. Siz  başarılı olmak, takdir görmek, huzur bulmak istiyorsunuz. Ancak sanki düşlerinizin ve ideallerinizin sizi çağırdığı yere gidememenize yol açan zincirler, yasaklar, kurallar ve sorumluluklar altında ezilmiş gibisiniz. Hevese gelince tamam, ama disiplin ve sitem konusunda eksikleriniz var. Yaşadığınız duygusal çalkantılar sorumluluklarınızı ihmal etmenize yol açıyor. Hayatın sizi fazlasıyla yorduğunu hissedebilirsiniz. Detaylarına takılarak kendi kendinizin keyfini kaçırabilirsiniz. Oysaki bu oluşum altında yapılması gereken özgün, atak ve bağımsız bir şekilde yol almaktır. Siz büyük işlerin, sağlam temellerin içinde yer alacak kadar yeteneklisiniz. Meselelerin özüne inerek, kendinizi yeniden keşfetmeye çalışınız. Unutmayalım ki, problemler ne kadar sıkıcı olsa da, gözümüzde büyüse de, gerçekçi bir şekilde düşünüldüğünde altından kalkabileceğiniz kadar ufaktır. Saat 20:22 itibariyle Mars-Neptün arasındaki görünüm her ne kadar olumlu olsa da, Ay-Boşluk etkisi altında gerçekleştiğinden işlerimiz sonuçsuz kalabilir veya biraz daha sabırlı olmamız gerekebilir. Ev değiştirmek, ailemizle ilgili yeni bir karar vermek, mali konularda rehavete kapılmamakta yarar var. Saat 11:15-20:44 arasında Oğlak burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay,  yakın çevrenizle olan ilişkinizden tutun da, iletişim, haberleşme, yazışma ve görüşmelere kadar uzanan konularda dikkatli olunması demektir. Duygularınız ve düşünceleriniz arasındaki ikilem, ilerlemenize engel oluştursa da en azından kendinize olan güven duygunuzu  ayakta tutmanız gayet faydalıdır. Saat 20:44 itibariyle yaşama bakış açınızdaki cesaret ve isteklilik yükselmeye başlar. Burcunuz üzerinde  seyredecek Ay sayesinde, çevrenizdeki insanları kolaylıkla kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Yüreğinizdeki  umutların çiçek açtığını hissedebilirsiniz.  Her şey  güzel olacak bakış açı bu saatlerde  üzerinizde hakimdir. Fikirlerinizi  insanlarla paylaşmaktan ve onların verdikleri tepkileri görmekten zevk alabilirsiniz. Amacınıza giden yolda kararlı olmanın, değişkenliklerden uzak durmanın ne kadar gerekli olduğunu farkedebilir, hayatın keyifli yanlarından da istifade edebilirsiniz. Tebessüm yüzünüzde, sevgi yüreğinizde, sevdikleriniz hep yanınızda olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

12 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aykırı düşüncelerinizle ön plana çıkmanız gerekmiyor. Konu ne olursa olsun, farklı konuşmayı adet haline getirdiniz. Aşkınızı sıra dışı yaşamak istiyorsunuz. Durum böyle olunca Çevrenizdeki kişiler arkanızdan konuşuyorlar. Bugün her konuda yine kendinizi öne atıyorsunuz. Biraz daha temkinli olmalısınız.

12 Nisan 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi veya oldukça karmaşık olarak nitelendirilebilecek işleri ilgilendiren konularda daha kolay plan yapabileceğiniz günlerdesiniz. Bu alanlarda yaşadığınız bir tıkanıklık veya sorun varsa bu problemlerin ortadan kalkmaya başladığını ve her şeyin hızlandığını fark edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs'a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

12 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üstünüz ya da otorite pozisyonundaki kişilerle yaşadığınız moral bozucu olayları gözünüzde büyütmeyin. Her zamanki gibi şanslı olamayabilirsiniz.

12 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

12 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

12 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 36' 53" R
Ay
Koç
26° 36' 55" R
Merkür
Koç
20° 41' 26"
Venüs
Boğa
08° 51' 42"
Mars
Koç
04° 38' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 07"
Satürn
Balık
17° 06' 55"
Uranüs
Boğa
22° 42' 51"
Neptün
Balık
29° 05' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 48"
Lilith
Başak
24° 02' 44"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>