Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda aslında herşey sorunsuz gidiyor. Fakat siz yine de sorun yaratmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sevgilinizin anlayışı ve size olan sevgisi ilişkinizin ömrünü uzatıyor.

İşinizi ve aynı zamanda özel hayatınızı ilgilendirecek bir karar aşamasındasınzı. Örneğin taşınma gibi bir plan sözkonusu olabilir. Sizin için verilmesi çok kolay bir karar olmayacağa benziyor.

Paranız tamamen kontrol altında. Endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok. Bankada parası olanlar şu aralar bu yatırıma dokunmasalar iyi olur. Birikime ihtiyacınız olacak.

Eski günleri düşünüp kendinizi daraltmamalı, geleceğe bakmalısınız. Hayatınızı kontrol etmek sizin elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızdaki soruların yanıtlarını yanlış yerlerde arıyorsunuz. Sizi yönlendirmek isteyen kişilerin uzmanlığına fazla güvenmeyin. Lider kişiliğiniz özel hayatınızda kendini pek gösterememiş olabilir. Hedeflediğiniz yere varmak için bir kaç ön araştırma yapmanız gerekiyor. Gününüz genel olarak sakin geçse de kafanız sürekli meşgul.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftanın ilk günü boyunca,  burcunuzda  ilerleyecek Ay,  dış dünyada farkedilmenizi sağlayıcı ve ruhen güçlendiricidir. Böylece gün içinde planlarınızı istediğiniz şekilde uygulayabilirsiniz. Saat 03:59 Ay-Satürn görünümü, mesafeli ancak dostane, kendinizde ödün vermeden ilerlemek ve insanlarla temasta bulunmaktan yanasınız. İşiniz veya hedefiniz ne ise, ona göre paylaşımda bulunmak taraflısı olacaksınız. Ne fazla sıcak ne de çok soğuk. Gerektiği kadar iyidir diye düşünüyorsunuz. Saat 12:43 Ay-Mars görünümü, ailemizin varlığı, maddi-manevi anlamda güven içinde yaşama dürtümüz, kişisel anlamda huzurumuz bizim için özellikle bu saatlerde daha fazla  önem taşıyacaktır.  Sevdiklerimizin üzerine titreriz. Enerjimizin bazı durumlar ve insanlar tarafından engellendiğini hissettiğimizde mesafe koyarız. Hiç bir şeyin üstümüzde baskı kurmasına izin vermeyiz. Sevilmek, değerli bulunmak, hayatın genelinde özgür olmak arzumuzun bir hayli yoğunlaşır. Saat 18:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı ilişkimizi hem kendi isteklerimiz hem de karşı tarafın beklentileri doğrultusunda ele almamız gerektiğini gösteriyor. Hayatımıza girebilecek veya girmiş kişiyle aramızda ölçülü ve dengeli bir sevgi alışverişi olması gerekiyor. Birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız, huzur bulacağımız bir hafta  geçirmemiz dileğimle,

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunuzda ilerlerken, yenilenme duygusu içinde hareket edebilir ve bulunduğunuz ortamları değiştirmek isteyebilirsiniz. Sizi zorlayacak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Son günlerde gereksiz bir şekilde vücudunuza yükleniyorsunuz. Bazı işleri çevrenizle paylaşabilir, evde oturup dostlarınızı ağırlayabilirsiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda mantık hatası yapmanın oldukça büyük bedellerini ödemeniz gerekebilir. Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla, ‘' çok az benzin kalmış, ama olsun. Sınırı geçene kadar bize yeter!'' demeden önce iyi düşünmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sıra dışı veya insanlık yararına fikirlerimizin ön plana çıkabileceği, sosyalleşme arzumuzun artacağı bir gündeyiz. Kova burcundaki Ay'ın Mars ve Jüpiter'le olumsuz açıları ufak tefek gerilimlere, inanç ya da ideolojilerle ilgili fikir çatışmalarına veya ‘' ben bilirim ve ben en iyisiyim'' tarzı eğilimlere neden olsa da, akşam saatlerinde sıra dışı sayılabilecek ufak tefek hoş gelişme hoşumuza gidebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Bir seyahat ya da sosyal etkinlik hayata bakışınızı değiştirebilir. Yeni bir yöne doğru ilerleyebilirsiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, toplum içinizdeki yerinizi sağlamlaştırmaya yarayacak, belki de insanların gözünde daha üst bir noktaya yükselmenizi sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz ortamlarda sivrilmeniz, kendinizi ön plana çıkarmanız mümkün olabilir. Bunun yanında, bazı ufak tefek kazançlarla da karşılaşmanız pek de şaşırtıcı olmaz. Telif hakkı, ufak bir hizmet bedeli, belki de ikinci el olarak piyasaya çıkardığınız, artık kullanmadığınız bir eşya yoluyla az miktarda da olsa para kazanabilirsiniz. MADDİ kaynaklarınızı zenginleştiren etkiler aldığınız bir ay geçiriyor olsanız da, bu hafta gökyüzünde oluşacak olan görünümler, beklenmedik masraflara girmenize de yol açabilirler. Hiç hesapta olmayan bir harcama veya ödeme yapma zorunluluğuyla karşılaşmanız, bunun da canınızı sıkacak bir meblağda olması mümkündür. Bu durum, sizi şimdiden strese sokmasın...

13 Nisan 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 59' 05" R
Ay
Boğa
02° 13' 16" R
Merkür
Koç
20° 59' 55"
Venüs
Boğa
09° 19' 55"
Mars
Koç
04° 55' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 31"
Satürn
Balık
17° 08' 46"
Uranüs
Boğa
22° 44' 11"
Neptün
Balık
29° 06' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 03"
Lilith
Başak
24° 05' 16"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>