Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizi işkolik buluyor. Onu da kendi alanınıza çekmeye çalışıyorsunuz. Sizinle bu kadarmerkezli ilişki kurmak istemiyor. Yaşadığınız sorunların kaynağında da bu var. Eğer hemen bugün başlayarak sevgilinizle her akşam dolaşmaya çıkar ve projenizi hiç konuşmamayı becerebilirseniz belki bir şeyler düzelecek.

Aileye ait bir mülkün satışıyla hayatınızın kökten değişeceğine inanmışsınız. Payınıza düşenle gerçekleştirmeyi düşündüğünüz bazı gerçekçi planlarınız var. Yalnız bu satışın önünde çok engel görünüyor. Herkesin tıpkı sizin gibi bir hesabı var. Size elinizdeki işi bir şekle sokmanız için mülk satışı yerine ortak bir destek önerilebilir.

Para sıkıntınız yok sayılır. Parayı sevip sevmem diyenlerdensiniz. Biraz hırs yapıyor ve pek aksamayan düzenli gelirinizle yetinmiyorsunuz. Paranızı çoğaltma girişiminizde büyük harcamalar çok olası.

Aile içi sorunların kaynağı olarak ilan edilmek istemiyorsanız, onların karşı görüşlerini dikkate almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi sorunların kaynağı olarak ilan edilmek istemiyorsanız, onların karşı görüşlerini dikkate almalısınız. Sizi artık kimse tutamaz sanıyorsunuz. Düşünmeyin böyle erken erken. Bağdattan döndüğü söylenen bir hesap türü vardır. Siz şu hesaplarınızı yeniden bir gözden geçirin. Karışıklığı sevmiyorsunuz, ama içinde bulunduğunuz her şey karışık. Ama bunaltmayın kendinizi, aile içi problemler özellikle sizin çabanızla hızla düzeliyor.

14 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:23 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümle güne adım atacağız. Bu enerji, medya önünde veya bulunduğunuz ortamda ilgiyi üzerinize çekecek tarzda konuşmanızı, fikirlerinizi iletmenizde yardımcı olur. Sosyal faaliyetler, internet üzerinden paylaşımlarda bulunmak hoşunuza gidecek. Saat 13:33 Ay-Güneş olumlu görünümü hem aktif yönlerinizi öne çıkarmanızda hem de size doğru tespitlerde bulunmanızda destekleyicidir. Çocuklar gibi heveslisiniz. Arzu ettiğiniz ne varsa onu elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Saat 22:45-23:12 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, ilişkinizle alakalı konularda, alışkanlık mı, yoksa gerçekten bu denli aşık mısınız diye kendi kendinize düşünürsünüz. Geçmiş bir yanıyla kendini sürekli hatırlatıyor gibidir. Kafanızın içindeki sorulara bir an önce cevap bulmayı istersiniz. Saat 23:12  itibariyle Balık burcunda ilerlemekte olan Ay, çevrenizle olan irtibatımızı güçlendirir. Manevi zenginliğimiz yükseltir. Empati gücümüzü arttır. Günün aydınlığı, bereketi, şansı sizden yana olsun. Kalben Sevgilerimle,  

14 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantınızda önemli bir duygu olmasına rağmen bazen kendinize bile uzaksınız. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Biraz sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız. Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz.

14 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli plan ya da düzenlemelerin gereğinden fazla şey gerektirdiğini düşünebilirsiniz. Özellikle bugün ve yarın, bu türlü rahatsızlıklarınızda artış olabilir. Sağlıklı kararlar alabilmek veya gereken değişiklikleri yapmak için iki gün beklemekte fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay'ın olumlu açıları öğle ve öğle sonrası saatlerde yazılı ve sözlü görüşmelerde akıcılık ve yoğunluk nedeni olurken, entellektüel konuşma veya özgür hareket etme ya da kendini özgürce ifade etme arayışlarımız arttırabilir. Ancak bu esnada hassas hareket etmemiz veya detayları atlamamamız gerekiyor, unutmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

14 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlıkla ilgili endişeniz olmamasına rağmen, birilerinden duyacağınız şeyler fikirlerinizi alt üst edecek.

14 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişim alanınızda yer alan Merkür'ün zorlu görünümleri sebebi ile, fikirsel olarak zorlanabilir, zihin yorgunluğu yaşayabilir ve iletişim konusunda kendinizi ifade edebilmek için fazladan mücadele edebilirsiniz. Burada ayrıca yakın çevre, kardeşler vehayatınızdaki diyaloglar açısından zorlanmalar sözkonusu olabilir.

14 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

14 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 11" R
Ay
Koç
23° 39' 20" R
Merkür
Koç
20° 31' 53"
Venüs
Boğa
08° 36' 49"
Mars
Koç
04° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 17"
Satürn
Balık
17° 05' 57"
Uranüs
Boğa
22° 42' 09"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 08"
Lilith
Başak
24° 01' 23"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>