Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size sürekli emir verir gibi konuşması sizi çok rahatsız ediyor ve ilişkiyi bitirmek aklınızdan geçmiyor değil. Sevgilinizle konuşun ve bu durumu bir çözüm bulun yoksa çok yıpranacaksınız.

İşyerinizde alttan almayı bilmiyorsunuz ve sürekli birileriyle tartışıyorsunuz. Bu özelliğiniz ile işyerinizde bazen çekilmez bir insan haline geliyorsunuz.

Çok savurgan bir yapınız var ve para harcamayı çok seviyorsunuz. Özellikle hafta sonları cebinizi boşaltmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Biraz tutumlu olmayı öğrenmelisiniz.

Bazen çok sorumsuz davranışlar sergileyebiliyor ve çevrenizdeki insanların olumsuz tepkileriyle karşılaşabiliyorsunuz. Buna biraz dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dinlenerek geçirme planları yapacaksınız fakat bu planlarınızı gerçekleştirme fırsatı bulamayacaksınız. Beklemediğiniz işler ve bir takım aksilikler bugünü de hareketli bir şekilde geçirmenize neden olabilir. Bugün ancak akşam saatlerinde dilediğiniz gibi dinlenme fırsatı bulabileceksiniz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 15 Nisan saat 01:51-1 Mayıs saat 05:00 tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda seyrini sürdürecek.  Aile ortamında, ofiste,yerinde belli bir sakinlik, suskunluk içinde olabiliriz. Bu bizi biraz rahatsız edebilir. Sosyal hayatımız durgundur ve canımız da bu duruma sıkılabilir. Ancak üzülmeyiniz. Çünkü bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, yeni bir kişiyle tanışmamız, sosyalleşmemiz, yeniliklerde bulunmamız, arkadaşlıklar kurmamız mümkün. Hatta aynı anda iki kişiden hoşlanabiliriz. Saat 05:52 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, ilişkinizle ilgili konularda gerçekçi düşününüz. Çelişkili ifadelerden sakınınız. Bir şey yanlış gidiyorsa bunun üstünü örtmek yerine sorunları bilinçli bir şekilde gözden geçirilmesi yararlı olur. Saat 05:59 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda hesap kitap yapmadan şöyle gönlümüzce yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Ciddi anlamda bu konu üzerinde daha fazla duracağız. Hayatımızı garanti altına almak için mücadele edeceğiz. Artık boş muhabbetlerden, hiçbir yararı olmayan kişilerden uzak durmak isteyeceğiz. Saat 07:25 Venüs-Satürn karşıt görünümü, aşk hayatımız ve sosyal ilişkilerimizde mesafeli davranmaya neden olabilir. İçe yönelerek, belli bir tavır alarak hatta oldukça seçici davranarak karşı cinsle veya diğerleriyle aramıza sınır koyabiliriz. Fikirlerimizi, duygularımızı belli etmekten çekinebiliriz. Kriterlerimiz, önceliklerimiz, düşündüklerimiz ve planlarımız gereği bize uymayan, güven vermeyen, köklü olmayan hiçbir şeyin içinde yer almak istemeyeceğiz. Bunun biraz da nedeni, hayatımızı garanti altına almak arzumudur. Boşa zaman kaybetmek istemeyeceğiz. Eğer bir şey sağlamsa, hem aşkta hem sosyal ilişkilerde kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyorsa ne ala. Yok, eğer değilse bizden uzak ola diyeceğiz. Saat 13:52  Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Birilerinin bize dışarıdan mutlu-mutsuz-hatalı-eksik-güzel-çirkin diye etiketlemesi yerine bizim kendimiz için düşündüklerimizi önemsememiz gerekir. Sevgiyle her türlü zorluğun üstesinden gelinir. Güzelliklerle buluşacağımız, ayrılıktan uzak duracağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

15 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantınızda önemli bir duygu olmasına rağmen bazen kendinize bile uzaksınız. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Biraz sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız. Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz.

14 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor. Ancak, olaylar haftaya şekilleneceği için, siz bu haftadan nasıl bir yol çizeceğinize karar vermeye başlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimseden etkilenmeyin, kararlı olun. Kırıcı olmadan kendi istekleriniz doğrultusunda direnin. Her şeye evet diyerek kimseyi memnun edemezsiniz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim süreçleriniz, yolculuklar, devam eden davalar, doktorlar ve öğretmenleriniz ile eşiniz ve yakın dostlarınızla iletişim alanlarında problemler yaşayabilir, fikir ayrılıklarının getirdiği çatışmalara düşebilirsiniz. Bu süreçte birbirinize fikir kabul ettirmeye çalışmak yerine, herkesi kendi düşüncesinde özgür bırakmak faydalı olacaktır.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

15 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 03" R
Ay
Koç
25° 23' 27" R
Merkür
Koç
20° 37' 28"
Venüs
Boğa
08° 45' 32"
Mars
Koç
04° 34' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 57"
Satürn
Balık
17° 06' 31"
Uranüs
Boğa
22° 42' 34"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 31"
Lilith
Başak
24° 02' 11"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>