Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda kendinizi baskı altında hissedeceksiniz ve psikolojiniz olumsuz yönde gelişecek. Biraz yalnız kalmayı ve kafanızı toparlamayı denemelisiniz.

İş hayatınızda bazı sıkıntılar yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün hareketlerinizdeki ölçüyü kontrol etmezseniz amirinizle aranızdaki samimiyet bozulabilir.

Parasal durumunuzda olumsuz gelişmelere tanık olabilirsiniz. Bazı harcamalar konusunda aşırıya kaçabilir ve kendinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Bugün bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir.

Eski bir arkadaşınız önümüzdeki günlerde karşınıza çıkabilir ve size hiç beklemediğiniz haberler iletebilir. Bu haberler geleceğinizi doğrudan etkileyecek nitelikte olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir dostluk önerisi ile karşılaşacak ama olumlu ya da olumsuz cevap için süre isteyeceksiniz. Çünkü sizi çekemeyen ve karşı olan kimselerden aldatıcı teklifler de gelebileceğini biliyorsunuz. En ufak bir açık verdiğiniz takdirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyor.

16 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe günümüz, saat 00:37-17 Nisan saat 00:00 arasında Ay-Boşluk etkisi altındadır.  Dikkatli ve elden geldiğince tedbirli olmamızda yarar var. Bu bizi,  hayal kırıklığı yaşatabilecek durumların önüne geçilmesinde korur. Bu zaman dilimi içinde hayati kararlar vermeyiniz.  Boşluk zamanları yeniliklerin uygulanması yönünde sakıncalıdır. Karar vermeden önce hangi konuda olursa olsun dikkatli olmakta yarar görüyorum. Bu uzun saatler boyunca, kişisel çıkarlarımız, aşk hayatımız, hedeflerimiz konusunda fazlasıyla hassas düşünebiliriz. Bizi nelerin güvenli kıldığı, dünyasal yaşamın vazgeçilmezi olan paranın kıymeti fazlasıyla ön plana gelebilir. Ancak bir başka önemli husus, sevgi ihtiyacımızın yükselişidir. Ne kadar güçlü dursak da dışa karşı, bir yanımız hep çocuktur. Tatmin edilmek, sarılıp sarmalanmak ister. Tabii ki boşluk etkisi altında biraz önce saydığım konularda tedbirli olmakta yarar vardır. Hedefinize varmak için yolunuz aydınlık, mutluluğun tadını çıkarmak için ömrünüz uzun olsun. Mutlu gün  geçirmeniz dileğimle,

16 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin maddesel konularına karşı ilgi göstereceksiniz. Onunla bazı ortak maddesel işbirliği içinde olmanız, avantajlarınızı koruma açısından olumlu seyredebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle farklı değerler arıyor ve duygusal anlamda kendinizi zayıf hissediyorsunuz. Çalışma sisteminizde oluşan aksaklıklara karşı hoşgörülü olmak istemiyorsunuz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor. Ancak, olaylar haftaya şekilleneceği için, siz bu haftadan nasıl bir yol çizeceğinize karar vermeye başlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Kovalar aşkınız sizde bir hırs haline geliyor. Çok farklı insanlara ilgi duyuyorsunuz. Ya kendinizi ona uydurun yada onu kendinize.

16 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız kariyer, aile büyükleri ve hedefleriniz olurken,görüşmeleri ve sizi yükseltecek yeni bağlantılar yapabilirsiniz. Gökyüzünde Merkür Mars karşıtının etkin olduğu bugün iletişim, kardeşler ve yakın çevrenizle ilişkiler konusunda gerginliklere, çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 37' 51" R
Ay
Koç
26° 51' 37" R
Merkür
Koç
20° 42' 14"
Venüs
Boğa
08° 52' 56"
Mars
Koç
04° 38' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 21"
Satürn
Balık
17° 07' 00"
Uranüs
Boğa
22° 42' 54"
Neptün
Balık
29° 05' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 51"
Lilith
Başak
24° 02' 50"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:34

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>