Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir, sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Aşk yaşamınızda sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler olabilir.

Ay, bugün mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ruhsal gerginlik sizi hassaslaştırabilir.

Bugün bir miktar daha önlemci olmanızda fayda var. Günün başlarında alacağınız maddi içerikli haberler öğleden sonra daha çabuk davranmanız gerektiğine işaret edebilir.

Gün içindeyaşamında ortaya çıkan detay gerektiren çalışmalar sizi fazlasıyla yorabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile yaşantınız konusunda geçmişten kaynaklanan bazı problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz. Özel yaşantınızın olumsuz etkilenmemesi için sorununuzu paylaşmalısınız. İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün.

22 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:45-14:49 arasında Ay, burcunuz üzerinde boşlukta ilerleyecektir. Boşluk süresini, kendiniz adına gerekli olan her şeyi yeniden gözden geçirmeniz anlamında bir mola gibi düşünmekte yarar var. Bu çok işinize yarayabilir. Aksaklıkları veya gözden kaçanları rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki görmek isteyin. İnanın sizi rahatlatacak birçok detayın farkına varabilirsiniz. Saat 14:49 Ay-Balık burcunda ilerlemeye başladığında, dünyanın çirkinliklerine karşın güzelliklerinin de bulunduğunu düşünüyoruz. Bu durum hayata karşı olan  güven duygumuzu yükseltiyor. Para-aşk-kariyer  gibi konuları mercek altına alıyoruz. Hayallerimiz neler, hangisini gerçekleştirebiliriz gibi soruları cevaplama günündeyiz. Maddi konularda şans veren Balık günleri, çift kısmetliliğin işaretidir. Bir yerden bir şekilde imdadınıza birinin yetişmesi mümkündür. Saat 19:20 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda hesap kitap yapmadan şöyle gönlümüzce yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Ciddi anlamda bu konu üzerinde daha fazla duracağız. Hayatımızı garanti altına almak için mücadele edeceğiz. Artık boş muhabbetlerden, hiçbir yararı olmayan kişilerden uzak durmak isteyeceğiz. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

22 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşka bakış açınız gün geçtikçe değişiyor. Merkür, burcunuzda geri gitmesine rağmen karşı cins üzerinde etkili olmak istemeniz, son derce doğal. Bugün, derin düşünüyor ve partnerinizin kusurlarını yargılama konusunda gerçekçi davranıyorsunuz. Yaşadığınız hayal kırıklıkların üstesinden gelmeyi iyi biliyor olmanız sizin için avantaj oluyor.

22 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var. Özel planların olumlu geri dönüşleri olabilir. Bazı konularda farkındalığınız artıyor. Ancak, bazı planlarınızı ya da niyetlerinizi yerine getirebileceğinizden emin olana kadar paylaşmamanızda fayda var. Büyük resme odaklanın! Tüm burçlar için gün geneli: Sezgilerimizin, merhamet, empati ve şefkat başlıklarının ön plana çıkabileceği, aldatıcı veya yanlış yönlendirmelere açık bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerinde yanıltıcı tavırları olan kişilere dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün ve yarın etkili olabilecek diğer bir etkiyse, saldırgan ve düşmanca tavırları olan kişileri gündeme taşıyabilecek olması olabilir. Dolayısıyla, sözel sataşmalara maruz kalmamak için ilişkilerinizin gergin olduğu kişilerden veya riskli yerlerden uzak durmanızda fayda var. Gün genelinde birbirimizi koruyup kollama ve birlikte hareket etme arzumuz yüksek. Sularla, akışkanlarla ve kimyasallarla bağlı konuların da ön plana çıkabileceği iki günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bu güç enerjinizde ve fikirlerinizde egemen olacak. Rakiplerinize gözdağı veriyorsunuz. Doğal davranın.

22 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ifade ederken fevri ve sinirli yaklaşmadan, sorun olan konuların üzerine gitmemeniz, aile büyükleriniz, patronlarınız ve sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde daha sabırlı olmaya çalışmanız yararlı olacaktır. Akşam saatlerinde ise iyileştirici bir enerji ile sorun olan konuları çözümleyebilir, zekanız ve iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanarak etkili görüşmeler yapabilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgi ilişkiniz günün ana konusu olacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda güzel bir uyum doğacaktır. Duygusal konuları da, sorunları da son derece sakin bir biçimde tartışabilir ve gerekiyorsa çözümler üretebilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 14"
Ay
Kova
23° 17' 18"
Merkür
Koç
17° 48' 07"
Venüs
Boğa
03° 29' 24"
Mars
Koç
01° 16' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 46"
Satürn
Balık
16° 45' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 46"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 21"
Lilith
Başak
23° 33' 43"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>