Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin düzgünlüğü küçük, küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı. Gösterilen gayretler tek taraflı değil. Bazı çabaları küçümser tavırlar, sorunları büyütebilir.

Sakin ve tokgözlü yaklaşımlarla çok kazançlı çıkabilirsiniz. Sürpriz fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz. Yakın günlerde oldukça sevineceğiniz görüşmeler, umutlu randevuları getirebilir.

Birileriyle tartışmalı para ilişkileriniz var, bu kişilerle sıkı pazarlıklar içine girmeniz gerekecek. Para sorunlarınız gerilerde kalıyor. Birkaç fırsatı iyi değerlendirmelisiniz.

Başka inisiyatiflerin size ait konularda fazla belirleyici olmamasına gayret göstermelisiniz. Yoluna koyamadığınız şeyler, sizden biraz daha iradi yaklaşımlar bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışardan yönlendirmelere kapalı olmalı, ilgi duymamalısınız. İddialı davranışlar bugünlerde her zamankinden daha gerekli olabilir. Yeni gelişmeler sizi yeni fikirler, yeni tasarımlara yöneltebilir. İkili ilişkilerinizde özel konularda görüş alışverişinden kaçınmamanız gerekiyor. Özel bir süreçtesiniz, doğru değerlendirmeler yapmanız gerekiyor.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar cumartesi günümüz,  saat 00:42 Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor. Bireysellik, coşku, özgüven ve riske açık bir gündeyiz. Boyu eğmeden, adım atmak için birilerini beklemeden yol almaktan yanayız. Değişimi istiyoruz. Ancak bedelsiz ve kimseye ödün vermeden olanından yanayız. Bu ilişkimizde de böyle, günlük tempomuzda da böyle. Bize bir adım gelene, on adım gidebiliriz. Yeter ki, yaklaşımında samimi olsun. Saat 03:47 Ay-Güneş arasındaki olumlu enerji alışverişinde, karşıt görüşte olan kişilerle anlaşmanın yolu tamamen iletişime bağlı. Fikirlerinizi açıklarken, dinlemeyi de ihmal etmeyelim. Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, ilişkimiz veya ortaklaşa olan tüm işlerimizin ciddiyetle gelişimini sağlar. Karşı cins üzerindeki etkimiz yükselir. Kendimizi daha net ifade edebilmemiz yönünde bize kuvvet verir. Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, ilişkilerin güçlenmesinde, iletişimin rolü kadar, ortak hedeflerin de olması gerektiğini işaret ediyor. Eğlenelim, coşalım tamam da, birbirinize karşı sorumluluklarınız olduğunu da unutmamak lazım. Bir taraf buna değer verirken, diğeri umursamıyorsa problem büyüyebilir. Buna dikkat etmek lazım. Bu görünüm, çocuk sahibi olmak, çocuklarla alakalı meselelerin de bir hayli etkili olduğunu gösteriyor. Ayrıca toplumla birebir ilişkilerde, farklı görüşlere saygı göstermenin önemini vurguluyor. Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, bu saatleri bir hayli özel kılmakta. Partnerinizle aranızdaki güzellikleri vurguluyor. Belki sorunlar vardı veya canınız bir şeylere sıkılmıştı. Bu saat geldiğinde bunlar geride kalıyor, canlanıyorsunuz. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizin duygularının çok önemli olduğunu unutmamalısınız. Onunla duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmekle bir çok başarıya daha hızlı yakalayabilirsiniz. Yaşamı çok güzel sorguluyorsunuz. Çocuklarınızın isteklerinin ön planda olacağı bir gün.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda gereken takdiri görmediğinizi düşünebilirsiniz. Ancak, diğer taraftan da, sizin için önemli bir görevi yerine getirebilmeniz için size gereken hareket alanının sağlandığının farkına varmalısınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Hafta sonunda işbirliğine önem vermelisiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın zamanda yarım bıraktığınız herkarşınıza çıkabilir. Yeni hedeflerinize ulaşmak için, yarım kalmış kalan tüm hesaplarınızı tamamlayın.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevre ilişkilerinize ve özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Gelecek sorumluluklarınız aşk hayatınızda sorunlara neden olabilir. Sanatsal işlerden biriyle uğraşıyorsanız bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle para mevzuları yüzünden sosyal ilişkilerinizin zarar görmesine izin vermeyin. Arkadaşlarınızın sizi anlamadığından dem vurabilirsiniz, bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bu aralar kimsenin sorunlarını üstlenecek psikolojiniz olmayabilir, daha çok kendinize dönmek isteyebilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 16" R
Ay
Oğlak
07° 54' 34"
Merkür
Koç
16° 28' 12"
Venüs
Koç
29° 24' 31"
Mars
Balık
28° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 22"
Satürn
Balık
16° 27' 39"
Uranüs
Boğa
22° 16' 25"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 09"
Lilith
Başak
23° 11' 40"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>