Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Öğleden sonra saatleri hareketli birkaç güne işaret ediyor. İkili ilişkiler açısından hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal reaksiyonlarınıza dikkat. Oldukça kritik, kimi zaman duygusal açıdan sizi huzursuz edici koşullarla karşılaşabilirsiniz. Uzlaşmaya varmanız ya da eldeki işleri tamamlamanız gerekiyor. Duygusal enerjiniz yoğun, çatışmalar da mümkün.

Meslek yaşantınıza odaklanmak isteyebileceğiniz bugün, ortak çalışmalar size büyük güven sağlayabilir. Bu arada grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsniz. Bugünyaşamınızda olumlu gelişmeler var. Amaçlarınız doğrultusunda çalışabileceğiniz görülüyor.

Kendiniziortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gün. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor. İyi kazanımlar yolunda planlar yapmanız mümkün.

Bugün detaylara dikkat etmeli, daha önce başlattığınız işlerde yeni düzeltmeler yapmak için hazır olmalısınız. Bu arada kendinizle de daha fazla ilgilenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşantınızda çevrenizdeki konuşmalardan etkilenebilir, rahatsız olabilirsiniz. Sizden yaşça büyük ve saygı duyduğunuz kişilerden arabuluculuk yapmalarını istemeniz ve olayları yönlendirmeniz mümkün. Sezgilerinizin oldukça güçlü olabileceği ve ortak çalışmalar içinde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Hayallerinizi düş gücünüzden yararlanarak gerçekleştirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Risk almaya meyilli olabilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:27 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında Cuma gününe merhaba diyeceğiz. Su misali akıştayız. Hiçbir şeyi zorlamadan, ardındaki güzellikleri keşfetmek, yaşamak isteyeceğiz. Hayatın güçlükleri bir yana, bizim arzularımız bir yana diye düşünebiliriz. Maddi konular üzerinde hırslı düşünmeyeceğiz. Eğer gücümüz varsa, kendimizi mutlu edecek bir şeyler satın alabiliriz, insanlara yardımcı olabiliriz. Saat 04:10 Ay-Mars kavuşumu söz ile değil sözleşme ile işlerimizi sağlama almamız gerektiğini gösteriyor.  Yanlış kararlar vermeyelim. İş, girişim ve finansal konularda önümüzü tam net görmeden, hayali umutlar içine girmeyelim. Harcamalarımıza dikkat edelim. Üzerinde analiz yapılmadan, araştırılmadan verilen yatırım kararları, borç alımları, kredi ve harcamalar problem çıkarabilir. Bizim yapmamız gereken, neye yatırım yaptığımızı, neye para harcadığımızı bilmektir. Saat 07:23 Güneş-Satürn görünümü, dostlarımızdan gördüğümüz olumlu desteklerin işaretçisidir. El üstünde tutulmamızı sağladığı gibi, itibarımızı yükselticidir. Kendimizi güçlü hissetmemizde, olgun ve hoşgörülü yaklaşımlarda bulunmamızda yardımcı olur. Saat 13:13-24 Ocak Cumartesi saat 15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre oldukça uzun. Tabii ki dikkatli olmamız lazımdır. Çok  bilinçli  düşünmek lazım. Bu sizi hayal kırıklığı yaşatabilecek durumların önüne geçilmesinde bizi korur. Bu zaman dilimi içinde hayati kararlar vermeyiniz.  Boşluk zamanları yeniliklerin uygulanması yönünde sakıncalıdır. Karar vermeden önce hangi konuda olursa olsun dikkatli olmakta yarar görüyorum. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

23 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailenizle ilgili konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Evinizle ilgili kalıcı bir değişiklik yapmak istiyorsanız, atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Çevrenize karşı sorumluluk bilinci içinde olacaksınız. Babanızla ilgili aktiviteleriniz önem kazanacak.

23 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Plan ya da projelerin uygulanabilirliği hakkında ne kadar istekli olursanız onaylanması veya kabul görmesi de o kadar kolay olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Kafa karışıklıkları, yanılsamalar, yanıltıcı ya da kötü niyetli kişiler günün özellikle ilk yarısı olmak üzere gün genelinde etkili. Daha sezgisel veya iç sesimize göre hareket etmek isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Birbirimize şefkat ya da merhamet gösterme duygularımız artıyor ya da bu duyguyu tetikleyecek olaylar yaşanabilir. Yanlış yönlendirmelere veya düşmanca ya da saldırgan tavırları olan kişilere karşı tedbirli olunması gerekiyor. Satürn ve Güneş arasında oluşan olumlu açı(aslında birkaç gün öncesinde daha fazla etkiliydi) ise, bugün kesinleşiyor ve otorite konumundaki kişilerle olumlu iletişim kurmamızı, tavsiyeler almamızı veya desteklenmemizi sağlayabilir ya da bazı alanlarda kalıcı ve olumlu adımlar atabiliriz. Dün yazdığım gibi bugün de, sular, ilaç dahil, her türlü kimyasal ya da akışkanla ilgili başlıklar ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saklı bilgiler, teknoloji ve alışılmışın dışındaki farklı konular ilginizi çekecek. Skandal olarak nitelenebilecek durumlar ortaya çıkabilir, dikk....

23 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde, enerjinizi doğrudan açığa çıkaramayarak kendinizi geçici olarak yorgun hissedebilir, ilişkilerinizde geçici karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Doğada yürüyüş yapmak, müzik dinlemek ve sadece kendinize ayıracağınız bir vakit yaratarak dinlenmek bugün için size yardımcı olacaktır

23 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün yoğunlaşabilir ve ev ile sağlık konuları da önem taşımaya başlayabilirler. Bu yüzden hayallere dalıp gitmemeli, gerçek olanı gözden kaçırmamalısınız. Öncelik sıralaması konusunda sıkıntı yaşayabilir ve gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 53"
Ay
Kova
24° 10' 17"
Merkür
Koç
17° 50' 05"
Venüs
Boğa
03° 34' 01"
Mars
Koç
01° 19' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 38"
Satürn
Balık
16° 45' 25"
Uranüs
Boğa
22° 27' 59"
Neptün
Balık
28° 58' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 33"
Lilith
Başak
23° 34' 08"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>