Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda çok istemenize ve uğraşmanıza rağmen, bir türlü herşeyi düzene sokamıyorsunuz. Suçu bu kadar çok kendinizde aramayın. Artık bu konuda partnerinizin suçu olduğunu görün. Bugün bu konularda onunla konuşma yapmanız olası . Böylelikle sorunları aşmak konusunda bir adım daha atmış olacaksınız.

İş yaşamı konusunda şanslı bir döneme girdiniz. Bunu her halinizle gösteriyor ve işyerinizde hereksin takdirini topluyorsunuz. Hatta sizi gözüne kestirmiş firmalar var. Şimdilik işinizden memnun olsanızda alternatifler üzerinde düşüneceğiniz birgün geçireceksiniz.

İşinizi kurmanıza rağmen aileniz hala desteğini üzerinizden çekmedi. Bu da sizi ekonomik yönden çok rahatlatıyor. Bu rahatlık siz de harcama dürtüsünü oldukça arttırıyor. Bugün kendinize bir hayli masraf yapacaksınız.

Aileniz size çok düşkün. Zaman zaman onların bu düşkünlüğünü kullanma yönünde davranışlar sergiliyorsunuz. Bunlara son vermelisiniz aksi takdirde onların, desteklerini üzerinizden çekmelerine sebep olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

El attığınız her işte başarılı olacağınız bir dönemdesiniz. Bu yüzdenseçiminde seçici davranabilirsiniz. Sevgilinizle yaşadığınız sorunları da dürüstlüğünüz ve sabrınızla aşmak üzeresiniz. Kardeşiniz konumundaki yakınlarınızla kurduğunuz iyi diyalog sayesinde aile içi huzursuzluklar son bulacak. Fiziksel olarak aşırı titizliğinizin yarattığı yorgunluktan başka bir şikayetiniz yok.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 13:01 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Dikkatli ve elden geldiğince tedbirli olmamızda yarar var. Bu bizi,  hayal kırıklığı yaşatabilecek durumların önüne geçilmesinde korur. Bu zaman dilimi içinde hayati kararlar vermeyiniz.  Boşluk zamanları yeniliklerin uygulanması yönünde sakıncalıdır. Karar vermeden önce hangi konuda olursa olsun dikkatli olmakta yarar görüyorum. Saat 13:01 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, haksızlığa tahammül etmeyeceğinizi gösteriyor. Eğer birileri sizi sinirlendirirse cevabını en acı şekilde alacaklardır. Bundan da hiçbir zaman pişmanlık duymazsınız. Damarıma basarlarsa ben de konuşurum diyerek tepkinizi gösterebilirsiniz. Hani bir söz vardır. Külyutmaz derler. Sizi de kimsenin kandırması mümkün değildir. Saat 20:30 Ay-Satürn görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek, aktif olmak, gezmek, yaşamak, canlanmak arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerimizi, sosyal yaşantımızı,ve özel durumumuzu gözden geçirerek tespitlerde bulunmaya çalışabiliriz.Saat 23:06 Güneş-Ay görünümü devreye girecek. Güneş burcunuzda ilerlediği için değişik bir şeyler yapma arzunuz yoğun. Bazı konularda geriliminiz varsa da, bu görünüm size yaşanılan anın keyfini çıkarmanızda yardımcıdır. Stres ve gerginlikten uzaksınız. Hem hareketli hem de akşamı  güzel geçirmenizi sağlayacak yenilikleri hiç düşünmeden uygulayabilirsiniz. Keyifli, huzurlu, gülümseten bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kapasitenizi daha da arttırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş yaşantınızda duygusal paylaşımların çok önemli olduğunu bildiğiniz için, bugün arkadaşlarınızın fikirlerine değer vereceksiniz. Birlikte alacağınız ortak kararlar, geleceğiniz açısından size olumlu katkıları olacaktır. Çözüm bekleyen işlerinizi unutmayın.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz. İş veya görev değişikliği ya da mevcut işlerinizde sizi tamamlayabilecek kişilerle yapacağınız fırsatbirlikleri gündemde. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEMEN karar verip uygulayın. İş konusundaki aksilikler sizi endişelendirmesin. Yurt dışı bağlantısı olan Kovalar keyifli haberler alacaksınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ani duygusal tepkiler vermeye açık olduğunuz bugün, ruhsal olarak yoğun duygular hissedebilir, bunları açığa çıkarmakta zorluk hissedebilirsiniz. Geçmişte kalan birinden haber alabilir, ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili enerji çalışmaları, meditasyonlar yapabilir, anlamlı rüyalar görebilirsiniz. Finansal anlamda risk almamanız gereken bir gündesiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Borç, kredi, sigorta gibi parasal konularla ilgileneceğiniz ve bu konularda atacağınız adımların da çevreniz tarafından etkilenmesine izin verebileceğiniz bir gündesiniz. Kendi kararınızı vermeye çalışmalı, bu maddi konuların çevrenizdekileri değil, sizi ilgilendirdiğini unutmayın.

24 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 59"
Ay
Kova
22° 00' 51"
Merkür
Koç
17° 45' 19"
Venüs
Boğa
03° 22' 43"
Mars
Koç
01° 12' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 30"
Satürn
Balık
16° 44' 37"
Uranüs
Boğa
22° 27' 28"
Neptün
Balık
28° 57' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 02"
Lilith
Başak
23° 33' 07"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>