Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çelişkili düşünceler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz, iki konu arasında kalabilir ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Beklentilerinizde iyimser olmanıza rağmen karşınıza beklemediğiniz bazı sorunlar çıkabilir.

İş yaşamınızda daha çok ortaklaşa çalışmalar içine girebileceğiniz ve fikir tartışmaları yapabileceğiniz bir gündesiniz. Karşıt görüşler ortaya çıkacaktır ve bu konuda fikir birliğine varmak için tartışmalar yapacaksınız. İki konu arasında kalabilir ve bir karar verme durumuna gelebilirsiniz.

Maddi konularda belli bir dengeyi sağlamak isteyecek ve bu doğrultuda çalışmalar yapabileceksiniz. Karşınıza çıkacak alternatifleri iyi değerlendirirseniz maddi olarak olumlu kazançlar elde edebilirsiniz. Ortaklaşa yapabileceğiniz çalışmaların sonuçları dikkatli olursanız size kazançlar getirecektir.

Bugün yapacağınız seçimlerde son derece dikkatli olmalı ve gerekirse bir süre ertelemelisiniz. Aldığınız bilgilere dikkat etmelisiniz aldatılma tehlikeniz söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınız üzerinde bıraktığınız iyi düşünceler, uzak bir yerlerde çok sıkça anılmanıza neden oluyor. Yakında biraz tereddütlü bir sevinç yaşayabilirsiniz. Zamansız geldiğini düşüneceğiniz bu sevinç, sizde genel bir rahatlama yaratacak. Son derece ciddi bir konuda gevşeklik göstermek üzeresiniz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranmaya yöneliyorsunuz.

25 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar günümüz, Ay-Koç burcu geçişiyle başlayacak. İsteklerimizi rahatlıkla ifade etmek isteyeceğiz.  İçimizdeki çocuk canlanmış ve hızlı bir şekilde hayata katılmıştır bile. Etrafımızdaki insanlarla temas edebilir, her durumu lehimize olacak şekilde ele alabiliriz. Saat 13:27 Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında günü kendi istediğiniz şekilde geçirmekten yanasınız. Yeniliklere açıksınız.  Farklı bir şeyler yaşamak arzumuz yoğun olacak. Saat 15:02 Ay-Pluto görünümü, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemediğimizi işaret ediyor. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi bilelim. Saat 23:52 Ay-Jüpiter görünümü, eşimiz veya başka kişilerle önemli konularda anlaşabilmek için, ortaklaşa kararlar vermekte yarar var. Zaten büyük bir sorun çıkmadan bunu halledebilirsiniz. Mutlu bir Pazar günü  geçirmeniz dileğimle. Kalben sevgilerimle,

25 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğal olan her şey ilginizi çekiyor. Fakat, özgürlükçü duygularınızla birlikte bunu başarabilmeniz zor görünüyor. İş yaşantınızda bazı dostların yardımları ile önemli bazı aşamalar kat edecek ve kariyerinizi belirleyeceksiniz. Mesleki anlamda başarınızı perçinleyecek aktivitelere ihtiyacınız var.

25 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz. İş veya görev değişikliği ya da mevcut işlerinizde sizi tamamlayabilecek kişilerle yapacağınız fırsatbirlikleri gündemde. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

25 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Aşık olduğunuz kişiyi başkalarına karşı vasat olmaması için sürekli uyarıyorsunuz. Üstün özelliğinizi ona yansıtırken kırıcı oluyorsunuz. Her...

25 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

En temel duygularınıza odaklanmanız gereken bugün, mantıkla hareket etmek yerine kalbinizi dinlemeniz daha yararlı olurken, kişisel bakım işlerinizi tamamlayabilir, görüşmelerinizden fayda elde edebilirsiniz.

25 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat, günün ana konusunu teşkil edecektir. Olasılıkla çeşitli gider kalemleri ile ilgilenmeniz gerekecektir. Bunlar tüm vaktinizi alabilir ve diğer özel işlerinizi başka bir güne bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Bugünü doğru değerlendirin. Harcamalarınıza dikkat...

25 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 30"
Ay
Kova
19° 57' 37"
Merkür
Koç
17° 40' 52"
Venüs
Boğa
03° 11' 57"
Mars
Koç
01° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 27"
Satürn
Balık
16° 43' 52"
Uranüs
Boğa
22° 26' 58"
Neptün
Balık
28° 57' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 33"
Lilith
Başak
23° 32' 09"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>