Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Yerler Keşfediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda daha temkinli olmalısınız. Belirsizliklerin son bulması için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanacak olsa da bunu çok fazla kafanıza takmamaya çalışın. Zamanla her şey düzelmeye başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yok saydığınız her şey bir gün gerçekten yok olup gidecektir. Buna hayallerinizi ve umutlarınızı dahil etmediğiniz sürece sizi üzecek konulardan uzaklaşmak için hep bir fırsatınız olabilir. Enerjiniz ve düşünceleriniz sosyal alanlarda dikkatleri sizin üzerinizde toplayabilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kafanızı karıştıran konularla yüzleşmek yerine biraz zaman ayırıp içsel düşüncelerinize odaklanmanız gerekebilir. Kendinizi dinlemek ve duygularınıza odaklanmak size daha fazla netlik kazandırabilir. Duygusal dengeyi sağlamak için kendinize zaman ayırabilir ve iç huzuru bulabilirsiniz. Ayrıca, bugün yaratıcı enerjinizi kullanarak projelerinize odaklanabilir ve ilham dolu fikirler ortaya çıkarabilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde yakın çevreden bir kişinin davranışları seni rahatsız edebilir. Bu kişiyi uyarıyorsun. Bugün uzun saatler mutfakta vakit getiriyorsun. İnternetten bulduğun tarifleri sevdiklerin için hazırlayacaksın. İlişkisi olan Kova burcuysan, partnerinle yeni yerler keşfetmek isteyebilirsiniz. Birlikte yeni anılar biriktiriyorsunuz.

26 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel konularda kendinizi daha rahat hissetmeniz için işe psikolojiden başlamanız gerekebilir. Uğraşlarınızı bir kenara koyup sorunlara kafa yormayı bırakmalısınız. Hem sizin beklentileriniz hem de ailevi sorumluluklarınız söz konusu olduğunda kesin kararlar almak daha kolay olabilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda atılımlarda bulunabilirsiniz. Beklentilerinizi gözden geçireceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Parasal konularda gelişmeler olabilir. Arkadaş çevrenizde yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Farklı ortamlara girebilirsiniz. Duygusal olarak desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı biraz akışına bırakmak için harekete geçebilirsiniz artık. Bazı hedefleriniz için çok fazla çaba harcıyor, farkında olmadan hayatın eğlencesini kaçırıyorsunuz.

26 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında değiştirmek istediğin şeyleri daha net görebilirsin. Hayatında iyi gittiğini düşünerek kendini zorladığın bir konu varsa, gerçek yüzünü fark etmen sana daha iyi bir adım atman için fırsat tanıyabilir. Bugün kendinle savaşmamalısın.

26 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün bir yön değişikliği olduğu için geçici olarak bir miktar yönelim bozukluğu olabilir. Eyleme geçmemek, yeni planlar yapmamak veya büyük kararlar almamak en iyisi olsa da adımlae atmanız da gerekli olabilir. Karar vermeyi kolaylaştıracak daha fazla bilgi gelebilir. Gecikmeleri ortadan kaldırmaya ve ilerleme kaydetmeye yardımcı olacak faaliyetler üzerinde çalışmayı hedefleyin. Temel olarak öğrenme, yazma ve bağlantı kurmayla ilgili önemli projelerde ileri hareket muhtemeldir. Beklediğiniz veya karar vermenizi geciktiren bilgiler gelmeye başlar. Ulaşım ve eğitim zorlukları veya blokajlar ortadan kalkar.

26 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevrenizle alakalı yepyeni adımlar atmak ve şanslı olabilecek bağlantılar kurmak adına şanslı bir gün sevgili kovalar. Kendinizi önemseyin. Yeteneklerinizi daha fazla ön plana çıkartmalı ve cesaretli bir duruş sergilemelisiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

26 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşktan yana şansınızın kapandığını düşünüyorsunuz fakat bugünlerde karşınıza çıkacak olası gelişmeler, aşk yaşamınıza yön verecek. İşle ilgili çalışmalarınız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınıza sert davranmanız nedeniyle eleştirilebilirsiniz. Ödemeyi unuttuğunuz bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapın.

26 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 39' 54" R
Ay
Boğa
27° 25' 05" R
Merkür
Koç
22° 30' 09"
Venüs
Boğa
11° 28' 11"
Mars
Koç
06° 15' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 17' 03"
Uranüs
Boğa
22° 50' 13"
Neptün
Balık
29° 09' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 41"
Lilith
Başak
24° 16' 49"
True Node
Koç
15° 18' 31"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>