Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı gerginlikler yaşıyorsunuz ve sevgilinizin bazı hareketlerinden hoşnut değilsiniz. Sevgilinizle inatlaşmamalı ve mantıklı hareket etmelisiniz.

Zihinsel olarak bugün kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz ve bu durum işlerinize olumsuz yansıyacak. Amirinizden bu yüzden azar işitebilirsiniz.

Parasal konularda yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz. Mantık hataları yapabilirsiniz ve para kaybedebilirsiniz.

Genel olarak gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenize karşı oldukça hassas olacaksınız ve duygusal tepkiler vereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatı hiç umursamıyorsunuz ve sadece yaşamakta olduğunuz günleri düşünüyorsunuz. Etraftakilerin sizin hakkınızdaki düşünceleri sizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Bu rahat yaşam tarzınız yüzünden bir takım olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmeyi öğrenmelisiniz artık.

17 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 09:18 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, hem çıkarlarımızı düşüneceğiz hem de başkalarının bize nasıl yanaştıklarını önemseyeceğiz. İyi niyete karşılık iyi niyet, kötü niyetle yaklaşanlara göz yummayacağız. Saat 16:05 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde insanlar üzerindeki etkiniz bir hayli yoğundur. Özellikle toplumsal ilişkilerde liderlik gücünüz yükselir. İstediklerinizi elde edebilir, bugün yapacağınız işlerde fayda görürsünüz. Saat 16:32 Ay-Neptün görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir. Saat 23:12 Ay-Pluto görünümü, hem sağlığınızı güçlendirici hem de derinlikli düşünmenizi sağlayıcıdır. Gönüllü çalışmanın,birliğine açık olmanın işaretçisi olan bu görünüm çıkarlarınızı korumanızda destekçinizdir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusallığın üzerinde. Hele ki toplumsal bazı meseleler karşısındaki duyarlılığın seni epey düşündürecek. İş yerinde yaşanacak gerginliğin bambaşka bir nedeni olduğunu öğrenebilirsin. Maddi birikimlerini artırmak ve geleceğini güvence altına almak adına, planlarını hayata geçirmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle çıkacağın tatilin ayrıntılarını konuşabilirsin. Ailendeki fertlerden biriyle gerçekleştireceğin konuşma, bugün canını sıkan bir konuda seni motive edebilir. Bu yüzden son zamanlarda kafanı kurcalayan konuları onlarla paylaşman az da olsa içinin rahatlamasına sebep olacaktır. Yaşam alanında dekoratif düzenlemeler yapmak isteyebilirsin.

17 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ekonomik anlamda ummadığınız bir fırsatın önünüze gelmesiyle ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz. Ortaklarınızla ilgili aklınıza takılan bazı sorunlar bugün sizi bu fırsatlara odaklamaktan alıkoyabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişiminiz hızlanır ve zihinsel faaliyetleriniz her zamankinden daha aktif olur. Birçok işle aynı anda ilgilenmeniz mümkün. Sorumlu olduğunu konularda mücadele içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde daha içinize dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz gergin ve sabırsız olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Büyük istekler içine girebilir, kendinizi ve çevrenizi zorlayabilirsiniz. Uzaklara gitmek ve seyahatlere çıkmak size çekici gelecek. Enerjinizi akıtmalısınız.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Dost ve arkadaşlarınızdan görebileceğiniz sürpriz destekler olabilir. Geleceğe umutla bakmak istediğiniz bir günde olabilirsiniz. Fikirsel tartışmalara dikkat etmelisiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uzun vadeli planlarınızda hayat sizi destekleyecek. Kariyerinizdeki güzel oluşumların gelecek adına daha iyi bir noktaya taşındığını göreceksiniz. Sosyal çevrenizdeki insanların bunda etkisi büyük olabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, arkadaşlık ilişkilerinize ışık tutacak. Tutkulu bir aşka yelken açabilirsiniz. Sevmek ve sevilmenin tadını çıkartın. Hayat paylaştıkça güzel. Günü keyifli bir yemek eşliğinde dostlarınızla geçirebilirsiniz. Dernek faaliyetlerinizin canlandığı bir dönemdesiniz. Yeni gruplar ve gelecek hedeflerinize ışık tutan bir gün.

17 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

17 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 23" R
Ay
Balık
01° 22' 15"
Merkür
Koç
18° 06' 35"
Venüs
Boğa
04° 11' 29"
Mars
Koç
01° 43' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 45"
Satürn
Balık
16° 48' 01"
Uranüs
Boğa
22° 29' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 15"
Lilith
Başak
23° 37' 30"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>