Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Aşkı, birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor.

İş güvenliğinizle alakalı endişeleriniz, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çelişiyor. Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor.

Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir. Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz.

Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. İnsanlarla iyi ilişki kurmanızın meyvelerini topladığınızı düşünüyorsunuz. Gerçekten de alacağınız bir haber bu ilişkilerinizin bir ürünü olarak size ulaşacak. Kendinize oldukça güveniyorsunuz. Bu özgüven içinde başarılar kadar, yanılgılarda yaşayabiliyorsunuz.

17 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Ay-Akrep burcu geçişi, paraya düşkün olmanın işaretidir. Kazancınızı yükseltmenin, size sağlayacağı konforun, gücün gayet iyi bilincinde olursunuz. İlişkimizle ilgili konularda denetleme arzumuzu işaret eder. Partnerimiz ne yapmaktadır, ne düşünmektedir, nasıl bir yol izlemektedir bütün bunları bilmek isteriz. Saat 08:05 Ay-Pluto olumlu görünümü, ailemiz, sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanların varlığına duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Fazla didikliyoruz birçok meseleyi. Öyle ki, bu didikleme çoğu zaman kendi kendimizi engellememize neden olabilir. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

17 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cömert ve pozitif tavrın, ilişkilerinin güçlenmesini sağlayacak. Çevrendekileri etkileyeceğin bir gündesin.

17 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde eğlence ve heyecan zamanı. İletişim her ne kadar gergin olsa da uzun vadede istikrarın kazanacağı bir gerçek.

17 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

17 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çoğu gereksiz veya fazlaca abartmış olabileceğiniz korku ve kaygıların özellikle işle ilgili adımlarınızın veya planlarınızın önüne geçmediğinden emin olmalısınız. Sahip olduklarınıza ve yeteneklerinize güvenmelisiniz.

17 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda önemli insanlardan göreceğiniz desteklerin eksik olduğunu fark edebilirsiniz. Yakın çevrenizin sorumlulukları günlük işlerinizi aksatmanıza neden olabilir.

17 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İradenizi dış dünyaya yansıtmakta pek başarılı olamayabilirsiniz. Ancak sebat göstererek, maddi ve manevi değer yarattığınız alanda güvenilirliğinizi ortaya koyabileceğiniz başlangıçlar yapmaya muktedirsiniz. Gündelik hayatın rutinlerinden, streslerinden kaçmak ve kendi keyfinize göre yeni bir şeyler yapmak için çok uygun bir gündesiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda ilerlemek, merhamet ve derin duygularla empati kurmak, ancak şüpheli bir ruh yapısı ve davranış modeliyle gününüzü değerlendirmek isteyebilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Medya veya hukuki sorunlarla ilgili bazı yeni gelişmeler olabilir. Bir süredir içinde bulunduğunuz, sizi oldukça zorladığını düşündüğünüz şartların yavaş yavaş düzelmeye başladığının işaretlerini görebilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 14' 55" R
Ay
Boğa
21° 13' 48" R
Merkür
Koç
22° 06' 51"
Venüs
Boğa
10° 56' 23"
Mars
Koç
05° 55' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 56"
Satürn
Balık
17° 15' 01"
Uranüs
Boğa
22° 48' 43"
Neptün
Balık
29° 08' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 17"
Lilith
Başak
24° 13' 58"
True Node
Koç
15° 20' 16"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>