Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle tam bir uyum içindesiniz. İkinizin de pek hoşlanmadığınız arkadaşlarınız var. Bu insanların ilişkinize olumsuz bakışları ne aranızdaki ne de onlarla olan ilişkinizde bir sorun yaratmıyor.

Kendi başınıza yepyeni birdüşünüyorsunuz. Bu fikir, yakınlarınızdan pek beğenilmiyor. Çok çalışmanıza rağmen işler yolunda gitmiyor. Son günlerdeki bu durum sizi düşündürüyor.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceksiniz. Fikirlerinize sıcak bakmayan yakınlarınızın size destek vermeyeceğini biliyorsunuz.

Ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla, yakın bir zamana da şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki dostluk ilişkileri özgün önerilerle daha yapıcı değişimler gösterebilir. Girişken özelliğinizi ortaya koymanız halinde, değişik insanlarla yeni yaşamlar söz konusu olabilir. Yerinde öngörülerinizin belirlediği fırsatları değerlendirme çabalarına gireceksiniz. Abartılmış bir sağlık sorunu bugünlerde sizi gereksiz koşuşturmalara sokabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:48 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, ister çalışma hayatı ister günlük tempomuz içinde olsun, zorlanmaktan, mecbur edilmekten, birilerinin iyi niyetimizi kullanarak bizi yönlendirmesinden hoşlanmadığımızın işaretçisidir. Hayata bakış açımız gereği, önümüzdeki birkaç gün boyunca, etrafımızdaki gelişmelere, çevremizde bulunan kişilere, olaylara, sözlere tahammül etmekte zorlanabiliriz. Sanki birileriyle ayrı dünyanın insanları gibiyizdir. Özellikle felsefesi, siyasi görüşü, eğitimi, yetiştiriliş şekli farklı olan kişilerle aramızda derin uçurumlar gibidir. Biz doğruları söyleriz, onlar kabullenmezler. Biz ifade ederiz, anlamamakta ısrar ederler. Aslında bütün bunların altında yatan neden biraz da bizim fazla doğrucu oluşumuzdur. Adaletsizliğe gelemeyişimizdir. İster istemez, araya mesafe koyabiliriz. İşlerimize yönelelim ve enerjimizi boş yere tüketmeyelim. Saat 06:00 itibariyle Yay burcunda ilerleyen Ay, kimle beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuzu yükseltecektir. Düşüncelerinizi coşkulu bir ifade tarzı ve ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirebilirsiniz. Bu enerji, girişimde bulunma cesareti aşılayıcıdır. Saat 10:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardan kişisel meselelere kadar geniş bir alanda geleceğimizi kaygıyla izlemenin ve neler olup bittiğini anlamaya çalışmamızın işaretçisidir. Saat 15:27 Geri harekette olan Venüs, Merkür ile kavuşum yapacak. Sizler açısından bu etkinin yoğun olarak hissedileceği alan özel ilişkinizdir. Fakat işin ilginç tarafı her ikinizin de gerçekçi bir şekilde oturup düşünmeniz gerekmektedir. Yani ilişkinizin devamı ve sağlıklı yürümesi için, öncelikle geçmiş sorunların üzerini kapamak yerine, bunları ön plana getirerek, ne durumdayız sorusuna cevap bulmanız lazımdır. Bu ise ılımlı bir şekilde konuşularak halledilebilir. Fakat partnerinizin konuşma biçiminde bencil yaklaşımlar fazlasıyla ön planda olabilir. Siz doğanız gereği huzur ve uyumdan yana iken, onun tam tersi yaklaşımları gün boyu aranızdaki iletişimi ve sevgi alışverişini zora sokabilir. İlişkinizin niteliği ve aranızdaki sevgi bağının gücüne göre şekillenecek bu oluşum altında ne olursa olsun ani ve fevri davranışlarda bulunmamak gayet faydalıdır. Bireysel düşünmek yerine ortak hareket etmek, tarafsız bir şekilde ilişkinizi gözden geçirmek faydalıdır. Ayrıca bu oluşum, yeni bir ilişki konusunda acele etmemeniz ve öncelikle karşınızdaki kişiye şans tanımanız ve onu yakından incelemeniz gerektiğini göstermektedir. Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

18 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın akrabalarının tavrı pek hoşuna gitmeyebilir. Birlikte olduğun kişiden beklediğin ilgiyi göremeyebilirsin.

18 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda, partnerinize karşı benmerkezci yapınızı bir kenara bırakmalısınız. Ortak ve hisseli kaynaklarınızdan yararlanırken, ortaklık ilişkileriniz tehlikeye girebilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler ve konuşmalar açısından renkli ve zevkli olabilir. Düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz olanaklar var.

18 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeteneklerinizin en üst seviyede olduğu bir zamandasınız. Bunu maddi manevi geri dönüşünün olması için elinizden geleni yapın. Kısmetler önünüze yığılacak.

18 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle, sevgilinizle veya yakın arkadaşınızla anlaşamadığınız bir konu varsa bugün bunu halletmek için uygun bir gün olabilir. Uzlaşmak, anlaşmak her zamankinden kolay ve zahmetsiz olabilir. İlişki ve bağ kurmada iletişim becerilerinizden yararlanabilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Parasal potansiyelinizi yükseltmek için bugüne dek göremediğiniz ayrıntılara odaklanmak isteyebilirsiniz. Ancak daha çok manevi taraflarınızı ortaya çıkarmak için sorgulama yapabileceğiniz enerjilere sahipsiniz. Eğitim, pazarlama, tanıtım ve iletişim konularında geri planda kaldığınızı, hizmet alanınızda ilerlemek istediğiniz durumlarda müdahale hissettiğinizi ve rahat hareket edemediğinizi fark edebileceğiniz bir uyumsuz gökyüzü etkisi mevcuttur.

18 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizdeki insanların hareketlerini hayalci biçimde algılama eğilimindesiniz. Samimi arkadaşlarınızın size aşık, canı sıkkın olanların ise düşman olduğunu düşünme eğiliminden kaçınmanız gereken bir gün geçireceksiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 48" R
Ay
İkizler
00° 35' 30" R
Merkür
Koç
22° 42' 24"
Venüs
Boğa
11° 44' 36"
Mars
Koç
06° 25' 58"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 10"
Satürn
Balık
17° 18' 05"
Uranüs
Boğa
22° 50' 59"
Neptün
Balık
29° 09' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 24"
Lilith
Başak
24° 18' 18"
True Node
Koç
15° 17' 31"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>