Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle ciddi sorunlar yaşıyorsunuz.. Onun sizden ne kadar uzaklaşmış olduğunu artık iyice görebiliyorsunuz. Bir karar vermek için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Altından kalkamayacağınıza inandığınız sorunlar, her gün biraz daha azalıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı yakında küçük bir ortaklığa dönüştüreceksiniz.

Bir yakınınıza büyükçe bir para desteğiniz olacak. Ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye karşınıza çıkmıyor.

Baskın karakterli biri sizin adınıza karalar alıp bir nevi sizi yönlendiriyor. Bundan müthiş rahatsız olmanıza karşın bir şey yapamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanlama konularında gösterebileceğiniz eksiklikler, yeni oluşturmayı düşündüğünüz ilişkilerde kötü başlangıçların nedeni olabilir. Daha sabırlı yaklaşımlar içine girmelisiniz. Aile içi ilişkilerde duygusallığınızı abartmamanız gerekiyor. Bu ilişkilerde sizi etki altına alan yaklaşımlar, bu ilişkilerdeki bağınızı biraz daha sıkmaya yönelik.

19 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:06 Ay-Merkür olumlu görünümü, partnerinizle ilgili meselelerde konuşmanın, belli konuları gözden geçirmenin işaretçisidir. Bu saatte keyfiniz yerine gelir, sözleriniz başkalarını destekleyici ve yüreklendiricidir. Saat 06:56 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, gerçekler yerine düşlerinizi, yanlışlar yerine kendi doğrularınızı koyarak rahatlamanızı sağlıyor. Huzur bulmak, sıkıntılar olsa bile biraz olsun bunlardan uzak durmak arzumuz yoğun olacaktır. Saat 23:36 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle iletişimi, paylaşımı ve güzellikleri çoğaltan bonus bir etkidir. Yazışırız, konuşuruz, ilgi uyandırırız. Genelde kaliteyi, güzelliği ve seçkinliği önemseriz. İlişkilerimizde uyumu gözetiriz. Ancak özgürlüğümüzü de önemseriz. Nezaket bizim için kıymetlidir. Fikirlerimizi kibar bir şekilde ifade ederiz. Hayattan zevk alırız ve aynı şekilde zevk veririz. Gönlünüz gibi güzel geçecek bir Pazar dileğimle,

19 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın önemli bir gün. Bugünü dinlenerek geçirmek istesen de beklenmedik misafirlerini ağırlayabilirsin.

19 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış ilişki seçimlerinizden dolayı arkadaşlarınızla gerginlikler oluşabilir. İlişkilerde rekabete dayalı bazı sorunların sıkıntılarını çekebilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni haberler dağınıklık ve hayaller getirebilir. Gün boyunca konuşmalar ve ziyaretler söz konusu.

19 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşleriniz pürüzsüz yürüyor. En iyi yanı daarkadaşlarınız ve serbest hizmet sağlayıcılarla kurduğunuz ilişkiler. Kendi işini yapanlar büyük olan bir işi yüklenebilirler.

19 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın çevrenizin önemli planlarına dahil olabilirsiniz. Günlük işlerinizde enerjinizi ve düşündüklerinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Sanatsal veya kreatif işlerinizde güzel gelişmelere açıksınız.

19 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazarlama faaliyetleriniz ve işinizi geliştirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda cesur çıkışlar yapabilirsiniz. İnançlarınızı ortaya daha rahat dökebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz yerlere kısa yolculuklar yapmayı hedefleyebilir veya daha önce hiç görmediğiniz bir yeri keşfetmeye yönelebilirsiniz. Mesleki yatırım için bugün çok özel fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Evinizle ilgili tadilat veya dekorasyon işlemi başlatabilirsiniz. Evle ilgili bir konuda hizmet alabilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş veya aile çevrenizle aranızdaki sıcak bağ ve derinleşen ilişkileriniz nedeniyle, onları bırakıp da günlük işlerinizle ilgilenmeye başlamak oldukça zor gelebilir. İşlerinizi, şikayet etmeden ve kafanızı dağıtmadan yapmalısınız.

19 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 31' 02" R
Ay
Boğa
25° 13' 41" R
Merkür
Koç
22° 21' 49"
Venüs
Boğa
11° 16' 54"
Mars
Koç
06° 08' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 52"
Satürn
Balık
17° 16' 20"
Uranüs
Boğa
22° 49' 41"
Neptün
Balık
29° 08' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 11"
Lilith
Başak
24° 15' 48"
True Node
Koç
15° 19' 10"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>