Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun bir dediğini iki etmemekten inanılmaz keyif alıyorsunuz. Bu tavrınız çevrenizdekileri şaşırtıyor, hatta biraz da kızdırıyor. Bugün yine ona tabi olacaksınız. Neyse ki o da size karşılığını veriyor.

Hafta başında küçük bir problem yaşayacağınıza dair kimi ipuçları sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Sandığınız kadar bir sorun yaşanacak gibi görünmüyor.

Paranızı başkalarıyla paylaşmak en büyük hobiniz neredeyse. Zaman zaman yaşadığınız parasal sıkışıklığınızın en büyük nedeni bu. Bugün böyle harcamalardan kaçınmalısınız.

Aklınızdan geçen birçok proje var. En akla yakınını hayata geçirmek için uğraşırsanız daha gerçekçi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üretkenliğinizin belli sınırlarda sıkışıp kalması, sizin hatalı seçimleriniz kadar dışınızdaki etkilerle de alakalı. Bununla ilgili olarak belirginleşen destek eğilimleriniz, beklemediğiniz kişilerde ilgi görebilir. Sosyal hayatınıza getirmeye çalıştığınız hareketlilik, belli bir ölçüde tutmaya çalıştığınız standardınızı olumsuz etkileyebilir.

20 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 20 Mart saat 13:29-20 Nisan saat 00:27 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş bir yandan bu süreci yöneten Marsın Boğa burcundaki ilerleyişi, diğer taraftan Venüsün iki ayrı burçta gerileyişi göz önüne alarak yorumlamamızı gerektiriyor. Sizler ilişkinizle ilgili konularda bu dönemde huzuru, güvenirliği, sağlamlığı, maddi-manevi açıdan duruma bakmayı tercih etmelisiniz. Mevcut ilişkinizdeki sorunları bu bakış açısıyla ele aldığınız zaman, hem aceleci kararlar vermezsiniz hem de yaş tahtaya ayak basmazsınız. Yaşadığınız tecrübeler gösterdi ki, anlık beğeniyle yapılan izdivaçlar-çabuk vazgeçişler-üzerimizde baskı kuran bir partner-ortaklaşa yaşanmayan hayat ve temeli sağlam olmayan ilişki insanda ne huzur bırakıyor ne ağız tadı. O nedenle Güneş-Koç burcu geçişinde bu yıl, sağlıklı verimli insana huzur veren, güven sunan beraberliği önemseyeceğiz. Kayıplara uğramamak için, duygularımızla değil, mantığımızla hareket edeceğiz. Biten bir ilişkiye yeniden şans vermeden önce, bu noktaya nasıl gelindi buna bakacağız. Ayrıca karşımıza biri çıktığında uzun vadeli olacakmış gibi, her şeyi inceden inceye analiz edeceğiz. Oldubittiye getirmeyeceğiz. Saat 13:37-18:30 arası Ay-Boşluk etkisi, huzura fazlasıyla ihtiyacımız var. Öyle bir şeyleri kurcalamak, didiklemek gerekmiyor. Bırakın hayat kendi bir nehir gibi kendi akışında ilerlesin. Siz sadece rahat olun. Bir şeyleri kontrol edeceksiniz, düzelteceksiniz diye enerjinizi boşuna akıtmayın. Kimse değişmeye kabul etmiyor. Kendinizi üzmeyin boş yere. Saat 18:30 itibariyle, sorumluluklarımızı hatırlatıcı Ay-Oğlak burcu geçişinde, verilecek kararların yine dikkatli ele alınması şarttır. Tespitlerde bulunabiliriz. İlgiye ve sevgiye ihtiyacımız vardır. Fakat bunu dile getirmekten kaçınabiliriz. Saat 18:58 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün etkisinde, sevdiklerinizi korumanız onların başına bir şey gelmemesi için kol kanat germeniz ve dışa karşı güçlü durmak adına verdiğiniz mücadelenin göstergesidir. Bu mücadele doğal olarakortaklığınızla ilgili mevzularda, birebir yakın ilişkinizde ve büyükle büyük, küçükle küçük olmaya çalışmak zorunda kalışınızın da işaretidir. Ancak bütün bunları gerçekleştirmek, istediğiniz gibi bir yaşam kurmak, devamını sağlamak kolay olmadığı gibi sizi gerilim altına da almaktadır. İşte bu gerginlik, doğal olarak günlük aktiviteniz içinde fazlasıyla göze çarpabilir. Hayat sanki size karşıdır ve en yakınlarınız sokaktaki bir yabancıdan farksızdır. Peki bugünü olumlu şekilde geçirmenin formülü nedir? Biraz kendinizi su üzerindeki bir yaprak misali akışa bırakmak ve yüklenebileceğinizden daha fazlasını kaldırmaya çalışmamaktır. Unutmayınız ki, size siz lazımsınız. Evet düşündükleriniz doğru olabilir. Ancak verdiğiniz mücadelenin başarıya ulaşması için kendinize dikkat etmeniz hepsinden önemlidir. Yeni haftanın her açıdan sizleri mutlu etmesi dileğimle,

20 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamına yenilikler katmak için cesur davranacaksın. Öğleden sonra bir telefonla planlarını erteleyebilirsin.

20 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış ilişki seçimlerinizden dolayı arkadaşlarınızla gerginlikler oluşabilir. İlişkilerde rekabete dayalı bazı sorunların sıkıntılarını çekebilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gün içinde olabilirsiniz. Eğitim konularında yeni hareketlenmeler olabilir. Mücadele gerektiren işlere girişebilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen konularla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmişte kalan konularla ilgili sizden daha büyük kişilerin fikrini alabilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor.

20 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın çevrenizin önemli planlarına dahil olabilirsiniz. Günlük işlerinizde enerjinizi ve düşündüklerinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Sanatsal veya kreatif işlerinizde güzel gelişmelere açıksınız.

20 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazarlama faaliyetleriniz ve işinizi geliştirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda cesur çıkışlar yapabilirsiniz. İnançlarınızı ortaya daha rahat dökebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz yerlere kısa yolculuklar yapmayı hedefleyebilir veya daha önce hiç görmediğiniz bir yeri keşfetmeye yönelebilirsiniz. Bir aylık süreçte odak noktanız özel ilişkiniz, ortaklığınız, gizli düşmanlıklar, tüm ikili ilişkiler ve muhataplıklar olacaktır. Bu alanda ilerlemek ve kafa yormayı tercih edeceksiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi kimseye belli etmemek isteyebilirsiniz. Ancak; çevrenizle gireceğiniz iletişim sırasında, bunların ortaya çıkmasını engelleyemeyebilirsiniz. Duygusal bir boşalım yaşayabilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 38' 42" R
Ay
Boğa
27° 07' 12" R
Merkür
Koç
22° 29' 00"
Venüs
Boğa
11° 26' 39"
Mars
Koç
06° 14' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 43"
Satürn
Balık
17° 16' 57"
Uranüs
Boğa
22° 50' 08"
Neptün
Balık
29° 09' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 37"
Lilith
Başak
24° 16' 41"
True Node
Koç
15° 18' 36"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>