Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun dağınıklığı nedeniyle sürekli diken üzerindesiniz. İş yoğunluğu, arkadaşları, çevresi sizden önce geliyor diye sitem ediyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Her şeyin önünde siz varsınız. Bugün ondan gelecek bir telefon sizi çok heyecanlandırabilir.

Yaptığınız yeni bir anlaşma sizi tedirgin ediyor. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar. Kısa bir süre içinde olumsuz bir gelişme gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var.

Küçük bir birikiminizi değerlendirmeniz konusunda önerilere ihtiyacınız var. Yatırım konusunda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Bu konuda size destek olacak bir çevreye sahip olduğunuz için o kadar da zor değil.

Bir yakınınız onu ihmal ediyorsunuz diye size sitem edebilir. Kendinizi savunmak yerine onun taleplerini yerine getirmeniz daha doğru olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iletişim konularında bazı tıkanmalar söz konusu. Bununla ilgili olarak, muhtemelen yapacağınız kimi görüşmelerden, beklentinizin altında kazançlarla çıkabilirsiniz. Sağlık konularında bazı endişeler, bir uzman desteği ile daha serinkanlı değerlendirmelere dönüşecek. Kısa da olsa, buna bir süre zaman ve enerji harcamanız gerekecek.

21 Mart 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 09:32 Ay-Venüs görünüm etkisinde, hem ailemizi hem ilişkimizi ilgilendiren meseleleri düzenlemek kolay olmuyor. Bu yüzden rahat değiliz. Sabah saatlerinde önemli kararlar vermeyelim. Sakince bir daha bakmakta yarar var. Saat 10:42 Ay-Mars görünüm etkisinde, hedefimizin üzerine giderek başarılı olabiliriz. Yoksa kaybetmekten korkarak olumsuz düşünürsek enerjimizi doğru anlamda kullanamayız. Saat 19:16 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Sorunlarınızı çözebilmek adına önünüzdeki alternatifleri bilinçli bir şekilde ele almanız halinde huzur bulmanız mümkündür. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Mart 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde güven sorunu yaşayabilirsin. Bazı yeniliklerin seni zorladığını düşünüp kendini yorabilirsin.

21 Mart 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel farkındalıklarınızı yakalamanız ilişkilerde büyük bir sıçrama yapmanızı sağlayacaktır. Elektronik aletlerinizin aniden bozulması canınızı sıkabilir.

21 Mart 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ev için harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Bugün sevdiklerinizi evinizde ağırlayabilirsiniz.

21 Mart 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü yoğun bir gündeminiz olacak.

21 Mart 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

21 Mart 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinize ve ailenize odaklanacaksınız. Üzerinize aldığınız sorumluluklar bazen size fazlasıyla ağır geliyor. Hayatı hafife almaya çalışırsanız sorunlarınızı daha kolay atlatırsınız.

21 Mart 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ortamında daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, bu konuda uzman desteği alabilirsiniz.Aile bireyleri arasında duygusal baskılar ve aşırı mantıklı yaklaşımdan dolayı kişilerin birbirini anlamakta ve uygulamakta zorluk çekmesi mümkündür. Aileniz veya ebeveyniniz tarafından size dikte edilen bazı konular olabilir ve bu durumda duygusal baskı hissetmeniz mümkün olabilir. Kendi içsel huzurunuzu yakalamak için mantıklı ve disiplinli bir plan oluşturabilirsiniz.

21 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendi beklenti ve ihtiyaçlarınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Bir süredir gerçekleştirmek için can attığınız faaliyet veya çalışmalar ile ilgili önemli şanslar yakalamanız da, günün ana konularından olabilir.

21 Mart 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 07' 39" R
Ay
Boğa
19° 25' 28" R
Merkür
Koç
22° 00' 12"
Venüs
Boğa
10° 47' 08"
Mars
Koç
05° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 10"
Satürn
Balık
17° 14' 25"
Uranüs
Boğa
22° 48' 17"
Neptün
Balık
29° 08' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 53"
Lilith
Başak
24° 13' 08"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 08/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>