Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı aşırı mantıksal hareketler sergiliyorsunuz ve ilişkinizde duygusallığa yer vermiyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin sizden soğuması söz konusu olabilir.

İş çevrenizdeki insanlara karşı saygıdan eksik etmiyorsunuz ve çok seviliyorsunuz. Bu sayede kendinize geniş birçevresi edindiniz ve kariyeriniz konusunda önemli bir adım attınız.

Harcamalarınıza ağırlık verdiniz ve bu konuda çok dikkatsiz davranıyorsunuz. Böyle devam ederse ay sonunda sıkıntıya düşebilirsiniz.

İletişimlerinizde bir artış olabilir ve bu hoşunuza gidecektir. Karşınıza çıkan fırsatları olumlu olarak değerlendirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunsuz ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Aslında kafanız karışık ve bir konuda pişmanlık duyuyorsunuz. Bugün hissettiğiniz bu pişmanlığı bir dostunuzla paylaşabilirsiniz. Ondan duyacağınız güzel sözler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ailenizden birisinin size beklemediğiniz bir yardımı olacak.

17 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 09:18 Ay-Merkür görünümü, yüreğimizin içindeki sıkıntılarımız, fiziki ve zihinsel anlamda bizi zorlayabilir. Bazılarını dile getiririz ancak çoğu zaman üstü örtük konuşuruz. Saat 16:05 Ay-Jüpiter kavuşumu, endişelerin esiri olmak yerine, bizi bu duruma getirenlerin farkına varmanın faydalı olacağını söylüyor. Bir şeyleri kafaya takıyoruz veya insanlara gereğinden çok değer veriyoruz. Sev beni seveyim seni derler. O zaman her şeyin azı yarar, çoğu zarar diyerek olanlara gerçekçi bir şekilde bakalım. İhtirasların, tutkuların veya başkalarının esiri olmayalım. Kin, intikam gibi olumsuz duyguları kendi içimizde terbiye edelim. Saat 16:32 Ay-Neptün görünümü, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirmenizi, eviniz, aileniz, yurdunuz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili meseleleri gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 23:12 Ay-Pluto görünüm etkisinde, önemli ve acil işlerinizi halletmek için daha fazla güce ihtiyaç duyarsınız. Birikmiş borçları kapatmak için, destek ararsınız.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunduğun ortamlarda, etrafında bulunan insanlara bazı konularda destek olman gerekebilir. Özellikle çalışma ortamındaarkadaşlarının yetişemediği işleri üstlenmen gerekebilir. İçsel olarak kendini her ne kadar huzursuz hissetsen de bugün oldukça iyimsersin. Kendini ifade ederken, çözüm üretmek yerine bahane üretmeyi tercih etmiyorsun. Şimdi karar alma zamanı... Uzun süredir ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir üst seviyeye taşımak isteyebilirsin. Ya da birbirinizin ailesiyle tanışmak için gün belirleyebilirsiniz. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, belirsizlik ve gelgitler duygularını çıkmaza sokabilir. İçinde bulunduğun karmaşayı tek başına sırtlanmaktansa yakın bir dostunla paylaşman rahatlatacaktır.

17 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel yaşamla ilgili bazı konularda kendinizi güçlü ve cesaretli hissedebilir ve çok istediğiniz bir ilişkiyi başlatma noktasında ilk adımı atabilirsiniz. Ancak bu durumda bazı hemcinslerinizin kıskançlıklarını üzerinizde hissedebilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi değerlerinizi daha fazla arttırmak isteyebilirsiniz. İyi bir araştırma sonucunda borsa işlemelerine girebilirsiniz. Bu konuda gözü kara davranmak yerine riskleri de değerlendirmenizde yarar vardır. Sorumlu olduğunuz konularda daha ileri gitmek isteyebilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için işlerinizin yönlerini netleştirmek isteyeceksiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışmalarınızı keyifle sürdüreceksiniz. Bu arada keyfinizi kaçırabilecek bazı durumlar olabilir. Fakat, bunlara aldırış etmeyeceksiniz. Olabilecek beklentiler içinde bulunmaya özen gösterirseniz başaracaksınız.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışında meydana gelen pek çok olaya seyirci kalmak durumunda olabilirsiniz. İhmal ve dalgınlıklara, unutkanlığa fazladan dikkat etmelisiniz. Sessiz ve sakin ortamlar duygusal açıdan iyi gelebilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınız adına üstlendiğiniz sorumlulukları, sosyal çevrenizdeki insanları işin içine katarak daha kalıcı noktalara taşımanız kaçınılmaz. Sadece olayları bu birkaç gün gözünüzde büyütmeyin.

17 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati sizi derin felsefi konulara çeker. İnsanın var oluşu ve toplum içindeki bireylerin rolü ve elde ettikleri gücü sorgulamaktan keyif duyarsınız. Hayatın getirdiği sorumlulukların sonuçlarını keşfetmek sizi eğlendirir. Sevdiklerinize neşe yaymak ve onların yanında yer almaktan keyif duymak yaşam misyonunuz. Hayatın tüm çılgınlıklarını denemek tam size göre.

17 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

17 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 24' 11" R
Ay
Balık
23° 07' 59"
Merkür
Koç
19° 01' 44"
Venüs
Boğa
06° 03' 01"
Mars
Koç
02° 52' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 58"
Satürn
Balık
16° 55' 39"
Uranüs
Boğa
22° 34' 57"
Neptün
Balık
29° 01' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 16"
Lilith
Başak
23° 47' 33"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:23

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>