Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çok seviyorsunuz. Devamlı onun yanında olmak istiyorsunuz. Birlikte inanılmaz saatler geçiriyorsunuz. Ama ikinizin deyaşantısı aranıza sık, sık ayrılıklar koyuyor.

İş yaşantınızdaki hareketlilik sizi son günlerde biraz yoruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. Bu şekilde götüreceksiniz. Çünkü işinizi çok seviyorsunuz.

Para sıkıntılarınız gittikçe artıyor. Çok kolayca harcıyorsunuz. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Partneriniz de bu konuda sizin gözünüzü açamıyor.

Yakında biraz uzun sürecek bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuk nedeniyle duygusal davranıp isyan bayrağı açmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde bir kırgınlık var. Bu duyguyu haklı olarak yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Birçok kişi de bu kırgınlığın tek taraflı yaşanmadığını ve sorumluluğun da tek tarafta olmadığı inancı içindeler. Bu konuda biraz daha objektif olmanız gerekecek. Yakında sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde sevinciniz daha büyük olacak.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 02:20 Ay-Merkür kavuşumunda, aklımız bir şeylere takılabilir. Nasıl halledeceğimizi, çözüm yolu bulacağımızı düşünürüz. Eğitimdenhayatına kadar tüm meseleler hepimiz için bu saatlerde etkindir. Bu konular üzerinde dururuz. Sorumluluklarımız, işlerimiz, ailemizle ilgili olarak titizleniriz. Bazı kişilerin canımızı sıktığını, bizi huzursuz ettiğini düşünürüz. Saat 05:46 Ay-Neptün karşıtlığında, ufak bir terslik bile sizi sıkar. Detaylar, sorumluluklar sizi yorduğu için, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma ihtiyacı duyarsınız. Saat 10:32 Güneş-Chiron karşıtlığında, ailevi düşkünlüğün, duygusal bağlılık ihtiyacınızın, huzurlu bir ortam yaratma çabanızın ve bu konulardaki hassasiyetinizi belirginleştirir. Ancak dış dünyanın kurallarına uyma mecburiyeti, çalışmak zorunluluğu şöyle bir keyifli yaşam sürmenizin önünde engeller oluşturduğu için kendinizi pek huzurlu hissetmezsiniz. Gönlünüzce bir yaşamın hayalini kurarsınız. Belki de en zayıf noktanız budur. Bu enerji, işlerinizi düzene koyarak, idealinizdeki gibi bir hayat sürebilme yolunda düşünmenizi sağlar. Saat 13:35 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, tutkularımız öylesine güçlüdür ki, hiç kimse ve hiçbir neden sizi aşktan uzaklaştıramaz. Zorlasa da, kendisine tutsak etse de, aşkın peşinden koşmak gerektiğini düşünürsünüz. Saat 22:10 Ay-Satürn görünümü, ailemizden beklendiğimiz sevgi ve ilginin işaretçisidir. Duygusal anlamda bizi anlayacak, hassasiyetimizin farkında olan insanlara ihtiyacımız var. Sorumluluklarımız bizi yoruyor. Bu saatlerde pek keyifli değilizdir.

19 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir araya geldiğin insanlar senin için önemli kişiler olabilir. Sevgilinle keyifli bir gün geçirebilirsin.

19 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal kırıklıklarınızı ve beklentilerinizi bir kenara bırakın. Geçmişe takılı yaşamayın.

19 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulardaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde olayları biraz daha geniş çerçevede görmeniz iyi olabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar getirebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Ailenize zaman ayırabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Dostlarınıza imkanlarınız dahilinde destek vermek istiyorsunuz.

19 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, göz önünde olacağınız ortamlarda ve kalabalık yerlerde bulunacaksınız. Sosyal ortamlarda kendinizi göstereceksiniz. Kafanızdaki bazı planları dile getirmek işinize yarayabilir.

19 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden kariyerinizde biraz endişeli biraz da fayda ve verim odaklı bir gün geçirirsiniz. Sunumdan sunuma, toplantıdan toplantıya katılacağınız raporların havada uçuştuğu bir zaman dilimi içinde olabilirsiniz. Detayda çok boğulmadan büyük resmi görün. Zira iyimser ruhunuzla acaba iyi sonuçlanır mı ikileminin ortasında gidip gelirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

19 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 46" R
Ay
Koç
06° 36' 33"
Merkür
Koç
19° 39' 42"
Venüs
Boğa
07° 11' 07"
Mars
Koç
03° 35' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 56"
Satürn
Balık
17° 00' 15"
Uranüs
Boğa
22° 38' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 19"
Lilith
Başak
23° 53' 41"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>