Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışma aklınızdan çıkmıyor. Son zamanlarda sıklaşan bu tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Bir aile büyüğünü ihmal ediyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde bir kırgınlık var. Bu duyguyu haklı olarak yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Birçok kişi de bu kırgınlığın tek taraflı yaşanmadığını ve sorumluluğun da tek tarafta olmadığı inancı içindeler. Bu konuda biraz daha objektif olmanız gerekecek. Yakında sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde sevinciniz daha büyük olacak.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 20 Eylül saat 08:30 Başak burcunda doğacak Yeniay, bizim en yararlı, en işlerliği, verimliliği olan işlere yönelmemizin, dosyalarımız, projelerimiz ve planlarımızı dikkatlice gözden geçirdiğimiz bir zaman dilimidir. İşimizde titizleniriz ve çevremizde her şeyin yerli yerinde olması için çaba sarf ederiz. Venüs bugün Başak burcunda seyrine başlıyor. Merkür ileri-geri hareketini tamamlamış yoluna devam ediyor. Bütün bunların ışığında Yeniayı ele aldığımızda,hayatımızı gayet akıllıca inceleyeceğimizi görüyoruz. Meslek seçimi,ilişkileri, verimlilik, analiz, gözlemde bulunma, organize etme, doğru tercihte bulunma yönünde titiziz. Bütüne bakıyoruz ancak detayları da önemsiyoruz. Yeniayın gayet etkili bir görünümü var. İş-ev arasındaki dengenin akıllı ve ideallerimiz doğrultusunda gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. Zamanımızı işimize gücümüze verdiğimiz gibi, evimiz, ailemizle ilgili konuları da bilinçli şekilde ele almamız lazım. Bunları birbirinden ayrı düşünemeyiz. Yeniay bize, sosyal hayatın, güçlü insanlarla kurulan bağlantının, ekip halinde çalışmaların, paylaşımların kıymetli olduğunu belirtiyor. Sadecedeğil, sosyal ortamlarda bulunmak da bize yarar sağlayabilir. Müşteri portföyümüz genişler, yeni bir çevreye gireriz, farklı insanlar tanırız. Bunlar bizeanlamında yararlı geri dönüş sağlar. Projeler, fikirler üretiriz. Kurulan ilişkiler sayesinde becerilerimizi gösteririz. Bunlar dikkat çekebilir. Karşımıza fırsatlar çıkabilir. 20 Eylül saat 04:15-14 Ekim saat 13:11 tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda titizlikle durulması, düzenli ve işler hale getirilmesi yönünde önem taşıyor. Problemler varsa titizlikle ele alacağız. Sıkı çalışacağız. İş hayatıyla bağlantılarımı güçlü tutmamız gerekiyor. Otoritelerle ilişkinizi önemseyerek, sorumluluk üstlenerek ilerleyiniz. Ticaretle uğraşanlar ve yatırım yapmak isteyenlerin, piyasanın koşullarını iyi gözlemlemeleri gerekiyor. İşinden memnun olanlar bu dönemde patron konumundaki kişilerle yeni bir planlamada bulunmak adına yoğun bir çalışmaya adım atabilirler. Bu süreçteveya sosyal hayattaki ilişkilerde seçici davranabiliriz. Yeniay, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karmaşık duyguların yorgunluğunu üzerinden atacaksın. Kendine zaman ayırmak isteyip planlarını organize edebilirsin.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider dengesinde oluşan bazı aksaklıklar sıkıntı yaratabilir. Ortaklı gelirlerden yararlanamayabilirsiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda kısmetleriniz olabilir. Teknik konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Ticari işlerinizde sözleşme imzalarken dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızda daha fazla kendinizi ortaya koymak ve görünür olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için konumunuzu sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dönüş... Kararlarınızdan dönmek istiyor fakat gururunuzdan kurtulamıyorsunuz. Bazen düşmanlık kazanmamak adına sözünü yutmak da iyi bir seçenektir unutmamalısınız.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde ve işlerinizde önemli adımlar atabileceksiniz. Karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatlara gereğinden fazla anlam yüklememeye çalışın. Bu dönemde yanılgılara fazlasıyla açık olabilirsiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizi temsil eden 10. evde bir Yeni Ay meydana geliyor. İş hayatınızda daha fazla düşünecek, eleştirel bakacak, sorgulayacaksınız. Konuların mali tarafını daha fazla ele alacak, mantıklı ve gerçekçi kararlar almak isteyeceksiniz. Yöneticilerle ortak fikirler geliştirip, çalışkanlığınızla takdirlerini toplarsınız. Onlar da sizin kadar bir proje için emek sarf ederler.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

20 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 30" R
Ay
Koç
04° 46' 32"
Merkür
Koç
19° 34' 22"
Venüs
Boğa
07° 01' 53"
Mars
Koç
03° 29' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 11"
Satürn
Balık
16° 59' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 42"
Neptün
Balık
29° 03' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 54"
Lilith
Başak
23° 52' 51"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>