Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki monotonluk böyle sürecek gibi görünüyor. Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınız da yok oldu. Ama onu incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Birtakım insanlar işyerinizdeki genel memnuniyetsizlikte özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda sizden daha yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutabiliyorsunuz..

21 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Ay-Terazi burcu etkinliğinde güne adım atıyoruz. Karar vermeden önce ayrıntıları gözden geçirmeniz, aşırılıklardan kaçınmanız ve olayları iki yönlü düşünmeniz gayet faydalıdır. Sosyal açıdan canlı ve girişken, iletişimsel konularda diplomatik çerçeve içinde hareket etmeniz halinde, çevreniz tarafından takdirle karşılanmanız mümkündür. İlişkinizle alakalı mevzularda da, aklınıza takılan soruları partnerinizle konuşmadan onu yargılamayınız. Başkalarıyla anlaşmak için tarafsız olunmalıdır. Saat 20:00 Ay-Pluto görünüm etkisinde her şeyi unutmak, yeniden hayata sarılmak, zayıflıklarınızdan kurtulmak arzunuzu işaret ediyor. Evet sizi rahatsız eden meseleler varsa bunları sakinlikle, aklınız başınızda düşünürseniz, kolayca aşabilirsiniz. Arzu ettiğiniz ne varsa, sizinle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

21 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün boyu bir konuya odaklanmak senin için biraz sıkıntılı olacak. Çevrendeki insanların sana yardımcı olmadığını düşünüyorsun.

21 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalleriniz ve beklentilerinizle ilgili net bir gerçekliğe ulaşmanın zamanı gelmiştir. Sevgide gerçeklerle yüzleşme.

21 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planları gerçekleştirmek için istek duyabilirsiniz. Bazı yönlerden de kısıtlama içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Alacağınız yardımlarla sorumluluklarınızın üstesinden geleceksiniz. Yabancılarla ilgili konularda destek alabilirsiniz.

21 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Nazik bir şekilde düşünce ifade etmeye özen göstermelisiniz.

21 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

21 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız artacak. Her tür soruna kolay çözüm bulmaya yatkın olacaksınız. Yaratıcı ve değişik fikirleriniz, tavırlarınız insanlar tarafından kolay kabul görebilir.

21 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ile ev arasında önceliklerinizi belirlemekte zorlandığınız bir gündesiniz. Kimseye kendinizi beğendiremezsiniz. Sanki bugün her şey havada kalır. Hiçbir şeyi ciddiye almayın. Akıcı zihninizi yoga, meditasyon gibi öğretilerle dengeleyin. Spiritüel çalışmalar pozitif enerjinizi yükseltir.

21 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

21 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 51" R
Ay
Koç
03° 21' 02"
Merkür
Koç
19° 30' 15"
Venüs
Boğa
06° 54' 42"
Mars
Koç
03° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 49"
Satürn
Balık
16° 59' 09"
Uranüs
Boğa
22° 37' 22"
Neptün
Balık
29° 02' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 35"
Lilith
Başak
23° 52' 12"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>