1 Aralık 2022 Perşembe Günlük Astroloji Olayları

Balık burcunda ilerleyen Ay’ın sabah saatlerinde Ay Düğümleriyle kuracağı açılar bugünün bazı kadersel motifler taşıyacağına işaret etmekte...

Ayrıca günün ilk yarısında farkındalığımızı yükselten; yenilenme getiren ve farklı bakış açısıyla şartları değerlendirmeye yönelten gelişmeler de yaşanabilir.

Günün ilerleyen saatlerinde devreye girecek olan yorucu enerjiler ilişki işbirlikleri ve finansal konular üzerinde zorlayıcı etkiye neden olabilir. Kararsızlık ve ikilemler dağılmalara yol açarken duygusal olarak gergin ve stresli hissettirebilir.

İlgisizlik, özensizlik beraberliklere çatışma, tartışma ve sorunlar getirebilir. İşle ilgili alanda ise daha önce vaat edilenlerin yerine gelmemesi işbirliklerini zedeleyebilir.

Akşam saatleri hayal ve beklentilerin yükseleceği bir zaman dilimi...Bu enerjileri olumlu ve yaratıcı kullanmanın yanı sıra olumsuz ve dağıtıcı olarak da kullanabiliriz. Aldanabilir; yanılabilir veya yüksek fedakarlıklar gösterebiliriz.

Gecenin geç saatlerinde ise toparlanmak ve birşeyleri yoluna koymak için destekleyici etkiler devreye girebilir. Hem ruhsal manada kendimizi güçlü hissedebilir hem de yetkin kişilerden yardımlar alabiliriz.