1 Ekim 2022 Cumartesi Günlük Astroloji Olayları

Dün başlayan iyimserlik bugünde devam ediyor ama bugün destekleyen değil köstekleyen enerjiler devrede. Aşırıya kaçarak alınan riskler birden gerilime yol açabilir, dil yaraları açılabilir, vurdumduymazlık ve umursamazlık kırgınlık getirebilir. Yollarda da çok dikkatli olmalı, hızdan kaçınmalıyız. Ufak tefek kazalar ve sakarlıklar yaşayabiliriz.

Bugün için neyi planladıysak yarı yoldan dönmemiz gerekebilir, konuya tam hâkim olmadan atılan adımlar hayal kırıklığına neden olabilir. Mümkün olduğunca kafamızda alternatifler oluşturmalı, a,b,c, planlarıyla yola çıkmalıyız. Kulağımıza gelenlerin hangisinin doğru hangisinin yanlış olduğunu bilemeyebilir, eksik ya da yanlış bilgiye maruz kalabiliriz. Dedikodu trafiği de yoğun olduğundan kendimizi bir anda bu trafiğin içinde bulabiliriz. Ticari faaliyetler, alım satım ya da anlaşmalar içinde uygun bir günde değiliz.

Başladığımız işlerde sonuca ulaşmakta zorlanacağımızdan mümkün olduğunca etliye sütlüye karışmadan kendi işimize bakıp, ufak adımlarla ilerlemeliyiz.

İki iyicil gezegen Venüs ve Jüpiter arasında ki karşıtlık bugün kesinleşiyor. Etkisini zaten birkaç gündür hissettiğimiz bu enerji beklentileri abartmamamıza, harcamalarda, estetik kaygılarda, ilişkilerde aşırıya kaçmamıza neden olabilir. Keyif ve lüks isteği artabilir, neyin ihtiyaç neyin keyfi olduğunu karıştırabilir, isteklerimizle karşımızdakileri bunaltabiliriz.