10 Ocak 2022 Pazartesi Günlük Astroloji Olayları

Koç burcundaki Ay eşliğinde yeni bir haftaya başlıyoruz. Ancak Ay son açısını Pluto ile kurduktan sonra saat 10:24 ila 17:47 saatleri arasında boşlukta ilerleyecek... Bu yüzden haftanın bu ilk gününden istediğimiz verimli koşulları elde etmek kolay değil...

Ay’ın Pluto ila sert açısı güne baskı altında ve savaşkan enerjilerle giriş yapacağımızın sinyallerini vermekte... İstek ve hedeflerimiz için ısrarcı ve manipülatif davranabilir; egomuzun savaşlarına girebilir; aklımızda olanı elde etmek için dirayet gösterebiliriz.

Akşamüstü saatlerinde Boğa burcuna ilerleyen Ay ile bu rekabetçi ve gerilimli tavrı geride bırakıp maddi manevi huzur ve güven ihtiyacımızı karşılamanın peşine düşeceğiz. Mali konular gündemde daha fazla yer alacak; istikrarlı koşulları yaratma arzumuz artacak; maddi manevi konforumuzu sağlamanın yollarını arayacağız.

Ay; ilk açısını Jüpiter ile kuracağından bahsettiğimiz alanlarla ilgili beklenti geliştirebilir; bazı yeni imkanlarla karşılaşabiliriz. Akışa uyumlu hareket edebilirsek fırsatlardan faydalanabiliriz.