13 Mart 2023 Pazartesi Günlük Astroloji Olayları

Haftaya Akrep burcundaki Ay’ ın etkileriyle başlıyoruz. Belirsizliklere, kararsızlıklara, öngörülemez gelişmelere, karmaşalara, yanlış anlama ve anlaşılmalara açık enerjiler eşliğinde haftaya başlayacağız...Aldanma, aldatma, kumpaslar, perde arkası gelişmeler ve hayal kırıkları bu haftaya damgasını vurabilir.

Akrep burcunun son derecelerindeki Ay; sabah saatlerinde kendimizi baskı altında hissetmemize rağmen dirayetli ve iradeli hareket edeceğimize işaret etmekte...Saat 09:58’e değin parasal işler, sorumluluklar veya bizleri derinden etkileyen durumlarla baş etmek durumunda kalabilir bununla birlikte güçlü, nüfuzlu ve iş bitirici kişilerden ise destek bulabiliriz.

Saat 10:20’ den sonra Yay burcuna geçen Ay ile birlikte günün enerjileri değişiklik gösterecektir. İşlerimizi yerine getirmek isterken engel ve blokajlarla; gecikme ve ertelemeler karşılaşabiliriz. Planlarımız beklediğimiz gibi ilerlemeyebilir; karamsarlık yaratacak koşullarla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Otorite konumundaki kişi ve kurumlarla olan işler ise sekteye uğrayabilir. Gelişmeleri gerçekçi bakış açısıyla değerlendirmeye ve esnek davranmaya bakmalı; yeni manevralar ve yöntemlerle çözüm arayışında olmalıyız.