13 Ocak 2022 Perşembe Günlük Astroloji Olayları

Sabah saat 06:08 itibarıyla İkizler burcuna Ay ile hareketli koşullar altında geçecek bir gün bizleri beklemekte...

Ay İkizler burcunda ilerlerken duygulardan uzaklaşır; aklımızı ve mantığımızı ön planda tutarız. Zihinsel faaliyetlerde, iletişimde ve bilgi aktarımlarında artış olur. Ayrıca eğitim, öğretim, duyuru, ilan, ulaşım, ticari işler, alım satım, görüşme, anlaşma ve yakın çevre ilişkilerine vurgu yapan gelişmeler gündemin ana temaları olur.

Sabah saatlerinde Kuzey Ay Düğümüyle kavuşan Ay kadersel durumların ve yaşamlarımızda dönüm noktası sayılabilecek gelişmelerin ortaya çıkabileceği bilgisini vermekte. Söylemler ve kararlar ise dikkat çekici olabilir.

Gün ortasına doğru Ay’ın Jüpiter ile kuracağı kare açı ile iletişim açısından oldukça yoğun bir zaman diliminde olacağız... Ayrıca beklentilerimizi yüksek tutabilir ve aşırılıklara kaçabiliriz. Ortada olan koşulları gereğinden fazla abartabilir; planlarımızın dışında harcamalar yapabilir veya yerine getiremeyeceğimiz vaadlerde bulunabilirz. Özel yaşamlarımız ve iş hayatmızla ilgili karar alır ve adım atarken ikilemlere düşebilir; hayali değerlendirmelerde bulunabilir ve fazla irdelemeden hamle yapmaya meyilli olabiliriz.