15 Ocak 2022 Cumartesi Günlük Astroloji Olayları

Sabaha karşı gerçekleşecek Ay ile Mars karşıtlığı yani gerilimli açı tüm güne damgasını vuracak...Dikkatli ve temkinli olmalı zira gökyüzünde tartışmalara, kaza ve sıkıntılı durumlara açık bir enerji hakim... Aile içi gerginlikler; ulaşımda aksamalar; iletişimi olumsuz kılacak çatışmalı dialoglar ortaya çıkabilir. Ayrıca aceleyle yapılan hamleler; düşünmeden alınan kararlar agresif davranışlar sonradan problem yaratabilir.

Ay son açısını Mars ile kurduktan sonra 05:21 ila 19:11 saatleri arasında neredeyse tüm gün boşlukta kaldıktan sonra Yengeç burcundaki yolculuğuna başlayacak...

Ay boşlukta ilerlediği zamanlarda yeni girişimlerden uzak durup; eldeki tamamlanması gerek işlerle ilgilenmek ve eksik kalan çalışmaları bitirmek önerilendir.

Ay’ın Yengeç burcuna geçişiyle birlikte daha duygusal motivasyonların devrede olacağı; mantığımız yerine hislerimiz ve iç sesimizle hareket edeceğimiz bir evreye gireceğiz. Ailemiz, sevdiklerimiz, evimiz, yuvamız, vatanımız, bizi ruhen besleyen istekler ve alışkanlıklarımız yaşamlarımızda ön sırada yer alacak.

Ay’ın Jüpiter ile kuracağı olumlu açısı da bahsettiğimiz bu temaları destekleyen gelişmeleri ortaya çıkaracak gibi görünüyor. Akşam saatlerini ailemizle, sevdiklerimizle, arkadaş ve dostlarımızla geçirmek isteyebilir; duygusal paylaşımlarda bulunarak özlemlerimizi giderebiliriz. Ancak yeme içmeye fazlasıyla yönelmeye meyilli olacağımızdan sağlımıza dikkat etmeyi gözardı etmeyelim...