16 Kasım 2022 Çarşamba Günlük Astroloji Olayları

Günün önemli astrolojik gelişmesi kısmetin ve ilişkilerin burcu Venüs’ün Yay burcuna geçişi olabilir. Yay burcuna geçen Venüs ile artık beraberliklere ve finansal konulara yeni bir hava gelecek..Duygusal derinliği olan ve sahiplenici öğeler taşıyan ilişkiler yerine daha özgür, zihnen ruhen besleyen ve geliştiren; bakış açımız üzerinde farklılık yaratan ilişkiler tercih edeceğiz. Yurtdışı ve yabancı kültürlere daha fazla çekilecek; hukuksal işler ve akademik çalışmalar daha fazla zamanımızı alacak. Finansal konularda ise çifte kısmetlere de açık olacağız.

Günün enerjilerine dönersek Ay halen Aslan burcundaki yolculuğunu sürdürürken günün ilk yarısındaki enerjiler zorlayıcı olabilir. Adımlarımızı kısıtlayan ve engelleyen koşullar rahat bir ilerleme sağlamayabilir. Gerek duygusal gerekse de bedenen hırpalanabilir; karamsar hissedebiliriz. Ancak gün boyunca etkili olacak Merkür Jüpiter olumlu açısı zihnen bizleri destekleyeceğinden zorlu koşullar için çözümler bulabilir ve sağduyulu davranabiliriz. Gerektiğinde yetkin kişilerden fikirler alabilir gerektiğinde kendi kişisel deneyimlerimizden yararlanabiliriz. Ayrıca görüşmeler, anlaşmalar, işbirlikleri, yolculuklar, ticari faaliyetler, hukuksal ve akademik işler adına önemli zamanlar yaşanabilir.

Öğle saatlerine doğru ise daha seri olacağımız hız ve hareket kazanacağımız zamanlar var. Kısa bir zaman dilimine pek çok şeyi sığdırabilir ve ivedilikle çözümler üretebiliriz. Daha önce başlatmaktan çekindiğimiz işlerle ilgili ise ani ve cesur hamlelerde bulunabiliriz. Akşamüstü saatleri yine yorucu geçebilir zira Güneş ve Ay zorlu açısı devrede olacak...Geçtiğimiz hafta yaşanan Ay Tutulması sürecinde yaşanan gelişmelerle ilgili bazı gerilimli ve mücadele gerektiren durumların ortaya çıkma olasılığı yüksek...Akşam geç saatlerinde etkisini hissettirecek Ay Merkür sert kontağı düşünce dünyamızda bazı karışıklara ve iletişim sorunlarına yol açabilir. Dikkat.