16 Mart 2023 Perşembe Günlük Astroloji Olayları

Yine belirsizliklerin, öngörülemez koşulların olduğu artı riskli hamlelerin yapılabileceği bir güne daha uyanmaktayız...

Günün ilk saatlerinde beklentileri yüksek tutabilir; aşırılıklara kaçabilir; ani adımlar atabiliriz. Bir süredir içinde olduğumuz Güneş Mars arasındaki sıkıntılı açı bugün tamamlanacak...Ani hareketlenmeler; sert çıkışlar; çatışma ve tartışmalar gündemde olabilir. Ancak içinde olduğumuz koşullarla veya hedeflediğimiz ancak adım atamadığımız işlerle ilgili artık son kararları alabiliriz.

Yine gün boyunca etkili olacak Merkür Neptün kavuşumu kafa karışıklığına, dalgınlığa, yanlış kararlara ve aldanmalara neden olmakla birlikte yaratıcı fikirlerin de açığa çıkmasına yol açabilir. Zaman zaman koşullarımızı tevekkülle kabul edebilir; akışa teslim bir havada olabiliriz.

Koç burcunun son derecelerinde ilerleyen Venüs’ün Plüton ile sert kontağı ilişkiler işbirlikleri ve finansal konularda stres yaşatabilir. Maddi kayıplara karşı da temkinli olmakta fayda var.

Akşam saatleri ise sürprizlere ani ve yeni gelişmelere ve yaşadığımız tecrübelerden çıkarılacak farkındalıklara açık görünüyor.