19 Eylül 2022 Pazartesi Günlük Astroloji Olayları

Haftaya Ay’ ın Yengeç burcundaki hassas enerjileriyle başlıyoruz. Haftaya damgasını vuracak Güneş Pluto arasındaki olumlu açıda bize güç ve dirayet veriyor. Geçtiğimiz son günlerin gerginlik yaratan enerjilerinin ardından ne istediğimizi bilerek hareket etme şansımız var. Gücümüzü ve kararlılığımızı ortaya koyabilir; güçlü ve nüfuslu kişilerin desteğini alarak ilerleyebiliriz. Ancak Merkür ve Jüpiter’in karşı karşıya geldiğini unutmayalım...Tutamayacağımız söz ve vaatler vermeyelim; abartılı istek ve taleplerde bulunmayalım; pireyi deve yapmayalım.

Bugün Ay ise Yengeç burcundaki yolculuğunda ve duygusal motivasyonlarımız yüksek...Hem korunmak kollanmak anlaşılmak isteyecek hem de bu davranışları karşımızdakiler için isteyeceğiz. Evimiz, ailemiz, sevdiklerimiz, vatanımız yaşamlarımızın odak noktası olacak; tepkilerimizi ise hislerimizden yola çıkarak vereceğiz...

Akşam saatlerinde Ay’ın Ay düğümleri ve Venüs ile olan olumlu açıları duygusal olarak uyum ve dengeyi sağlayabileceğimizin işareti...İlişki ve işbirliklerimizdeki sorunları çözebilir; düşüncelerimizi duygularımızla harmanlayabiliriz. Ay düğümlerinin de devrede olması kadersel motivasyonların yüksek olacağını göstermekte...Gece yarısında etkisini hissedeceğimiz Ay Uranüs olumlu kontağı farkındalık yaratacak ve bizleri yenilenmelere açık kılacak. Daha önce akılda olmayanları düşünebilir; tavrımızı değiştirebiliriz. Sürprizli ve beklenmeyen durumlar da gelişebilir.