19 Mart 2023 Pazar Günlük Astroloji Olayları

Bugün iletişim gezegeni Merkür sabah erken saatlerde Koç burcuna geçecek...İletişimdeki yumuşak ve duygusal üslûbu geride bırakacak daha hararetleneceğiz.

Hızlı ve keskin düşünecek; acele karar almaya meyilli olacak; araştırmadan ve fikirlerimizi mantık süzgecinden geçirmeden uygulamaya koymak isteyeceğiz. Patavatsızca söylemlerde bulunabilir; tartışmacı bir ses tonuyla konuşabilir; rekabetçi bir tutum sergileyebiliriz. Ancak teknik ve teknolojik alandaki becerilerimiz artabilir.

Günün ilk bölümünde çevremizdekilerle akıcı iletişim kurabilir; hem bedensel hem de zihnen aceleci hareket edebilir; planlarımızı ise birden bire değiştirebiliriz.

Ay 13:33 ila 18:11 saatlerini boşlukta geçireceğinden yeni girişimlerden uzak durmakta ve akışa uyumlu olmakta fayda var.

Akşamüstü saatlerinde Balık burcuna ilerleyen Ay ile duygularımızı ve iç sesimizi dinleyerek adımlar atacağımız bir sürece girmekteyiz. Önümüzdeki birkaç gün boyunca bilinçaltımızı etkileyen konuların açığa çıkma ihtimali yüksek...Duyarlı, hassas ve fedakarlıklara açık olabiliriz.

Ancak Ay Satürn kavuşumu ile duygularımızı kontrol altında tutabilir, kabullü ve sorumluluklarımızın bilinciyle ilerleyebiliriz. Ancak Satürn’ün etkisiyle yükümlülüklerin ağırlığıyla karamsarlığa ve endişeye düşme ihtimalimiz de var.

Gece geç saatleri ise daha hoş enerjiler eşliğinde geçirebilir; hassasiyetlerimiz, duyarlılığımız ve empati yeteneğimiz artacağından yakınlarımızla sevgiyi şefkati deneyimleyebiliriz. İyi haftalar...