20 Eylül 2022 Salı Günlük Astroloji Olayları

Ay bugün de Yengeç burcunda ilerlemekte...Duygusalız ve sübjektif davranışlar göstermeye meyilliyiz. Gün boyunca enerjisi etkin olacak Venüs Uranüs arasındaki olumlu açı ise özel ilişkiler, işbirlikleri ve finansal alanda yeni gelişmelere; farkındalıklara ve uyanışlara yol açmakta...Günün ilk bölümündeki Ay Neptün olumlu açısının etkisiyle duygusal manada karışık, hassas, kırılgan veya affedici ve kucaklayıcı olabiliriz. Gelişmeleri oluruna bırakabilir ve akışta ilerlemekten de çekinmeyebiliriz.

Ancak öğle saatlerindeki Ay Pluto karşıtlığı bu havayı sertleştirebilir. Duygusal çekişmeler yaşayabilir; güç savaşlarına girebiliriz. Karşımıza çıkan gelişmeler ise bizleri zorlayabilir. Günün sonraki saatlerinde Güneş Ay olumlu açısının devreye girecek olması koşulları daha akışkan hale getirebilir. İşlerimizi daha rahat ilerletebilir; bir sonuca vardırabiliriz.

Ay; saat 18:56 sonrasında boşlukta olacağından yeni girişimler yerine eldeki işlerle ilgilenmek doğru olacaktır. Ay’ın geceyarısı saat 23:37’de Aslan burcuna geçişiyle birlikte artık bambaşka bir atmosferde olacağız.