22 Mayıs 2023 Pazartesi Günlük Astroloji Olayları

Ay 01:11 ila 06:28 saatleri arasını boşlukta geçirdikten sonra Yengeç burcundaki yolculuğuna başlayacak... Hislerin önem kazanacağı; temel ihtiyaçlarımızın ve tatminlerimizin öne çıkacağı, sevdiklerimizi koruma ve kollama duygusunun ağır basacağı zamanlar bizleri beklemekte... Ailemiz, yakınlarımız, evimiz, vatanımızla ilgili konulara daha fazla yönelebiliriz. Sevgi alışverişlerimiz artabilir; şefkatli ve duyarlı davranabiliriz. Ancak zaman zaman endişelere kapılabilir; kaygı duygusunu yüksek yaşayabiliriz.

Sabah saatlerinde Ay ile Jüpiter’in Güneş ile Mars’ın arasında kurulacak olumlu açılar iyi ve güçlü hissettirebilir; işlerimizin yolunda gitmesine imkân sağlayabilir.

Bir süredir atıl kaldığımız alanlarda girişimlerde bulunabilir; var gücümüzle hedeflerimize odaklanabiliriz.

Öğle saatleri kadersel gelişmelere ve kararlara açık...

Günün ikinci yarısında istek ve arzularımızı yapılandırıcı enerjiler devrede olacak... Uzun vadeli olacak başlangıçlar yapabilir; işe kariyere dair etkili adımlar atabiliriz. Konusunda bilgili, otorite sayılan yetkin kişilerle bağlantı kurabilir; desteklerini alabiliriz.

Akşam saatlerini bilgi akışına ve paylaşımlarına açık bir süreç olarak söyleyebiliriz. Gerek yakınlarımızla aramızda gerekse de açıklama ve duyurular açısından yoğun bir iletişim trafiği yaşayabiliriz.