24 Kasım 2022 Perşembe Günlük Astroloji Olayları

Gece yarısından hemen sonra saat 01:57’ de Yay burcunun ilk derecelerinde bir yeniay gerçekleşiyor. Yay burcu, iyimserlik, neşe, bereket ve genişlemenin yanı sıra yüksek eğitimi, uluslararası ilişkileri, uzak yolculukları, yargıyı, din ve felsefeleri temsil etmektedir. Neredeyse aynı zamanda Jüpiter’ de geri hareketini tamamlayarak düz hareketine geçiyor.

Yeniay haritasına baktığımızda ülkemiz açısından oldukça hareketli günlerin bizi beklediğini söyleyebiliriz. Bir yandan askeri bir hareketlilik söz konusuyken bir yandan da yöneticileri zor duruma sokacak dedikodular ortaya çıkabilir. Komşu ülkelerle aramızda ki sıkıntılar büyüyebilir, uluslar arası ilişkilerde bir karmaşa yaşanabilir. Uzun süredir beklenen yasal düzenlemelerde önümüzdeki günlerde hayata geçebilir. Bu süreçte alınan kararların tekrar üstünden geçmek gerekebilir ya da geç kalmış adımlar atılabilir. Her ne kadar geleceğe dair umutların yeşerdiği bir dönemde olsak ta kışkırtmalar ve boş vaatler kafamızı karıştırabilir. Sağlık ve hizmet sektörüyle ilgili gelişmelerde beklentileri karşılayacak düzeyde olmayabilir.

Kişisel hayatlarımızda da iyi niyet ve pozitif bir bakış açısı hâkim olabilir ancak atılan adımların sonuçlarını almak için henüz erken. Bu dönemde yeni bir eğitime başlamak isteyebilir, başka ülkelere seyahat edebilir, felsefi ve dini konulara ilgi duyabiliriz. Kendimizi geliştirmek istediğimiz, başka diyarları merak ettiğimiz ve hayatımıza renk gelmesini istediğimiz bir süreçteyiz.