24 Mayıs 2023 Çarşamba Günlük Astroloji Olayları

Ay halen Yengeç burcunda...

Duygusal motivasyonlarımız halen yüksek... Hassas ve duyarlıyız...

Günün ilk bölümünde alacağımız kararlarda objektif olamayabiliriz. İçimizden geldiği gibi fazla düşünmeden adımlar atabiliriz. Fedakarlığın, şefkatin ve sahiplenme duygusunun dozu artabilir. Yüksek beklentilerle idealistçe davranabiliriz. Duygu sömürüsü yapabilir ya da maruz kalabiliriz.

Saat 12:11 ila 17:34 arasında Ay boşlukta olacağından yeni girişimlerden kaçınmalı; elde kalan işlerimizi tamamlamaya odaklanmalıyız.

Akşamüstü saatlerinde Aslan burcuna geçen Ay ile sarsıcı gelişmelerin yaşanabileceği bir sürece girebiliriz. Güç ve üstünlük savaşları; yaşam mücadelesi, otorite konumundaki kişilerle ilgili zorlayıcı durumlar stres yaratabilir. Yönetim ve gruplar arasında bazı çekişmeli durumlar ortaya çıkabilir. Kişisel hayatlarımızda öfke kontrolü yapmayı gerektiren koşullar oluşabilir. İsteklerimiz için hırslı davranabilir; gözümüzü budaktan esirgemeden ilerleyebiliriz.

Geç saatler oluşacak Güneş ile Ay’ın uyumlu açısıyla bu zorlu şartlar biraz olsun durulabilir. Yine bu açı geçtiğimiz hafta yaşanan Yeniay’ın önümüzdeki günlerde yaratacağı etkilerin ilk dalgalarını bizlere gösterebilir.