27 Haziran 2022 Pazartesi Günlük Astroloji Olayları

Hafta ortasında Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşeceğinden enerjilerin artık kapanış aşamasında olduğu bir haftaya giriş yapmaktayız. Çarşamba gününe değin içinde bulunduğumuz koşullar yeni girişim ve hamleler için pek uygun görünmüyor. Bu yüzden bu bir iki günü eldeki işleri tamamlayarak ve atacağımız adımların ön hazırlıklarını planlayarak değerlendirebiliriz.

Haftanın bu ilk gününe dönersek Ay İkizler burcunda ilerlerken bizlere yoğun bir gündem getirebilir. Pek çok bilgi ve haber havada uçuşabilir; iletişim alanında hızlı ve hareketli bir süreç yaşanabilir.

Sabah saatlerindeki Ay /Merkür kavuşumunun devrede olmasıyla bu akış daha yüksek ivme kazanabilir. Yeni duyurular kulağımıza gelebilir veya ilanlar yapılabilir. Ticaret, alım satım, yolculuklar, eğitimle ilgili gelişmeler ortaya çıkarken işbirlikleri, anlaşmalar ve bilgi paylaşımlarında belirgin bir artış olabilir. Ancak koşullar pek net olmadığından bazı ikilemler kafa karışıklığı ve kararsızlıklara yol açabilir. Enine boyuna düşünüp tartıp; duygusal olarak içimize sindirdikten sonra harekete geçmek faydamıza olacaktır.