27 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Astroloji Olayları

Sabaha karşı erken saatlerde 05:11’de Başak burcuna geçen Ay ile duygulardan ve egolarımızı bir kenara bırakacak; aklımız ve mantığımızla hareket edeceğimiz bir sürece gireceğiz. Sorumluluklarımız her şeyden önce gelecek; detaycı, titiz ve disiplinli olmaya gayret edeceğiz. Veri topladıktan sonra analiz ve maliyet muhasebesi yaparak karar alacağız. Ayrıca sağlık, düzen ve hijyen konuları da gündemde öne çıkacak...

Ay’ın Merkür ve Güneş ile sert açılar kuracak olması duygusal ve zihinsel manada huzursuz olacağımızın işareti... Düşüncelerimizi ifade ederken odak noktasını kaçırabilir; karmaşa ve ikilemler yaşayabiliriz. Fikirlerimizi ise net ifade edemeyebilir; yanlış anlamaya ve anlaşılmalara açık olabiliriz.

Güneş ve Ay’ın Son dördün evresinde olduğun üstümüzde bir başarı baskısı hissedebiliriz. Bu da bizleri biraz zorlayabilir. Hedef ve ideallerimizi gerçekleştirmek için yapacağımız hamleleri iyi planlamak gerekebilir.

Akşam saatlerindeki Ay Uranüs olumlu açısıyla bakış açımızın yenileneceği; fırsatlara açık olacağımız bir zaman diliminde olacağız.