28 Ocak 2023 Cumartesi Günlük Astroloji Olayları

Ay 00:01 ila 02:42 saatleri arasında kısa bir süre için boşlukta kaldıktan sonra maddi manevi huzur ve güvenin; istikrarın burcu Boğa burcuna geçerek yeni bir süreç getirecek. Günün ilk saatlerindeki Ay Venüs olumlu kontağı günün ilk bölümünü etkileyeceğinden içsel manada rahatlığı ve bolluk bereketi yaşayabiliriz.

İlişkiler adına olumlu gelişmeler ortaya çıkabilir; sevgiyi derinden deneyimleyebiliriz. Özellikle kadın figürle alakalı pozitif durumlar ortaya çıkabilir. Ayrıca gün içinde güzellik ve estetik kaygılı işlerle ilgili de hoş gelişmeler de oluşabilir. Ancak harcamalarla ilgili artışa dikkat...

Ayrıca bugün kadersel olayların yaşanacağı bir gün olabilir zira Ay düğümleri Güneş’e kare açıda olacak...Kendi gücümüzü ortaya koymakla veya eril figürlerin işin içinde olduğu deneyimleri göğüslemekle alakalı durumlar oluşabilir. Ay’ın Kuzey Ay düğümüyle kavuşumu ise kaderimizde yaşanacaklarla ilgili destekleyici motif taşımakta.

Akşam saatlerindeki Güneş Ay kontağı ise Yeniay ile başlattığımız proje ve adımları bir üst noktaya taşımamıza ve ideallerimizin testten geçmesine yol açacak. Ego çatışmalarından uzak durmalı; niyetimizin peşinde emin adımlara ve istikrarla ilerlemek için kaynak yaratmaya bakmalıyız.