5 Temmuz 2022 Salı Günlük Astroloji Olayları

Ay, hâlâ Başak burcunda ilerlerken Mars, Boğa burcuna, Merkür’ de Yengeç burcuna geçiyor. Mars’ ın Boğa burcunda ilerleyeceği 20 Ağustos tarihine kadar yiyecek fiyatları, gıda stokları ve güvenlik sorunları en önemli gündemimiz olacak. Zaten Uranüs’ ün Boğa burcuna geçtiği 2018 yılından beri bu konu gündemi meşgul ediyordu ancak artık en önemli mücadele alanımız haline gelecek gibi görünüyor. Temiz, sağlıklı ve uygun fiyatlı gıdaya ulaşmak her geçen gün zorlaşabilir. Her zaman alışık olduğumuz gibi yaz aylarında meyvenin sebzenin güzeline, ucuzuna ulaşmak bu sefer kolay olmayabilir. Temmuz sonuna doğru bu konuya daha fazla dikkat çekmek zorunda kalabiliriz.

Merkür’ ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte yazılı ve sözlü iletişimde rasyonel olmayı bırakıp duyguları ön plana çıkarabiliriz. Geçmişe duyulan özlem artabilir, kendimizi ifade etmek yerine karşımızdakinin istek ve taleplerini anlamaya yönelebilir, objektif olmaktan çıkıp, yanlı kararlar alabiliriz.

Bugüne dönersek çalışmalarımızı sürdürmek ve kendi halimizde ilerlemek isteyebiliriz ancak akşam saatlerinde enerjimiz iyice düşebilir ve hedeflerimizden şaşabiliriz. Neyse ki gücümüzü hemen toplayacak ve uzun süreli hayal kırıklığına kapılmadan kendimizi güçlü bir şekilde toplayabileceğiz.