6 Şubat 2023 Pazartesi Günlük Astroloji Olayları

Bir gün önce yaşanan Dolunay’ın ardından gökyüzünde gergin enerjilerin hakimiyeti sürerken Ay da Aslan burcundaki yolculuğuna devem etmekte. Kendi istek ve arzularımızın peşinden özgüvenle ilerlemekten; kendimizi ortaya koymaktan çekinmiyoruz.

İletişim gezegeni Merkür’ün hayallerin ve ideallerin gezegeni Neptün ile kurduğu olumlu kontak sayesinde düşüncelerimiz duygularımızla rahat örtüştürebilir; ılımlı bir üslupla fikirlerimizi ifade edebilir; katı ve sert tavırlardan kaçınabiliriz. Gerçekleri göz ardı etmeyecek, onları kabul edecek olgunlukta olacağız. Ayrıca sanat, esin ve ilham gerektiren alanlarda çalışmalarda bulunabilir; yaratıcılığımızı kullanacağımız işlerle de ilgilenebiliriz.

Günün ikinci yarısına doğru bizleri kısıtlayan ve zaman zaman önümüze engeller çıkaran enerjiler devrede olacak. Fiziksel çabaların yanı sıra manen de sıkıntılar yaşayabilir; duygusal olarak depresifleşebiliriz. Otorite konumundaki kişi ve kurumlarla olan işler sekteye uğrayabilir. Saat 17: 15 sonrasında Ay boşlukta ilerleyeceğinden ucu açık enerjilerle koşullarımızı öngörmek kolay olmayabilir. Yeni girişimler yerine eldeki işlere odaklanmayı tercih etmeliyiz.