9 Aralık 2022 Cuma Günlük Astroloji Olayları

Dün gerçekleşen dolunayın ardından bugün daha sakin ve akl-ı selim olmaya çalışacak, başkalarından fikir alacak ve sağduyulu davranabileceğiz. Yine de gün boyunca iletişim kanalları çok yoğun olacak ve bir haber bombardımanın altında olacağız.

Hafta boyunca ufak ufak kendini hissettiren Venüs, Neptün arasındaki uyumsuzluk artık iyice kendini gösterecek. Gece yarısından sonra Ay’ ın da bu görünümü aktifleştirmesiyle ilişkiler iyice içinden çıkılmaz bir hale gelebilir.

Kafamızda idealize ettiğimiz kişiler ya da büyük beklenti içine girdiğimiz kazançlarla ilgili hayallerimiz sona erebilir. İçten içe bildiğimiz ama yüzleşmek istemediğimiz konular açığa çıkarak gönül yorgunluğuna yol açabilir. Bu dönem başlayan ilişkilerin, ortaklıkların, işbirliklerinin uzun vadeli olması ya da yatırımların değerlenmesi mümkün görünmüyor. Kendi doğrularımızı, iyiyi kötüyü ayırt etmekte zorlanacağımız ya da sessiz sedasız birilerinin hayatından çıkıp gideceğimiz bir durumdayız. Özellikle romantik ilişkilerde birbirimizi anlamadığımız ya da duygusal ihtiyaçlarımız karşılanmadığı için sorunlar yaşanabilir.