9 Ocak 2022 Pazar Günlük Astroloji Olayları

Pazar gününe geldiğimizde gökyüzünde önemli iki geçiş bizi bekliyor olacak. Bugün Merkür Kova burcuna geçiyor ve Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşiyor.

Sabah saatlerinde itibaren Ay oğlak burcunda ilerliyor. Günün kolay akan ve olumlu gelişen bir enerjisi var. İşimize gücümüze bakabilir, evle, aileyle uğraşabilir, sorumluluklarımızı zorlanmadan yerine getirebiliriz.

Merkür 14 Ocak’ ta Retro yapacağı Kova burcuna geçiş yapıyor. Bu süreçte teknolojik konular daha fazla gündemde olabilir, insanlığı, toplumu ilgilendiren konulara ilgimiz artabilir, gruplarla iletişimimiz hızlanabilir.

Saat 21:30 civarında Oğlak burcunun 12 derecesinde bir yeniay oluşuyor. Bu yeniayın getirdiklerini önümüzdeki günlerde deneyimleyeceğiz ancak en azından iki hafta boyunca sağlık temaları çok ön planda olacak. Sorumlulukların, sıkı çalışmanın, ağır iş yükünün olacağı bir dönemdeyiz. Büyük kurumsal yapılarda yeni düzenlemeler yapılabilir, kurallar tekrar gözden geçirilebilir ve düzen revize edilebilir. Venüs’ ün geri harekette olması, Merkür’ ünde geri harekete dönecek olması açıkçası bu yeniaydaki düzenlemelerin tekrar tekrar revize edileceğini gösteriyor. Finansal açıdan çok açılmamakta, rahat hareket etmemekte fayda var. Henüz konforumuzu geri kazanabildiğimiz, güvenimizin yükseldiği bir dönemde değiliz, temkinli ilermeye devam edeceğimiz bir yeniay bizi bekliyor. İyi haftalar... ... .