Ay Boğa Burcunda

Boğa burcundaki Ay’ın etkileri altında yeni bir gün bizleri beklemekte... Maddi manevi olarak huzur, güven, istikrar ve konfor ihtiyacımızın arttığı süreçlerden geçmekteyiz.

Günün ilk bölümünde etkili olan Ay Satürn sert kontağı ruhsal, bedensel ve iş koşullarımızda bazı kısıtlanma ve engellerle karşılaşacağımıza işaret etmekte. Düzenimizi ve alışkanlıklarımızı sürdürememenin kaygılarını ve sıkıntılarını yaşayabiliriz. Maddi manevi güvende olmadığımız duygusu da yıpratabilir. İşlerimizi ise istediğimiz akıcılıkta ilerletmek ise çaba gerektirebilir. Ayrıca yatırımların geleceğiyle; finansal konularla da ilgili de bazı nahoş gelişmeler ortaya çıkabilir.

Günün ilerleyen saatleriyle bu karamsar hava Uranüs’ün etkisiyle yön değiştirebilir. Sürpriz durumlar, beklenmedik haberler ve gelişmeler meydana gelebilir. Farkındalığımızı arttıran ya da bizi tepkisel kılan bir atmosferin hakimiyetine girebiliriz.

Mars ile Pluto arasındaki sert açı ise rekabeti, güç çekişmelerini ve gerginlikleri alevlendirebilir. Olumlu anlamda ise istek ve hedefler adına kıyasıyla mücadele gücü getirebilir.