Ay İki Gün Boyunca Kova Burcunda

Ay Kova burcundaki yolculuğunu sürdüreceği önümüzdeki birkaç gün boyunca hak ve özgürlüklerle ilgili konular gündemi meşgul edebilir. Grup ve dernek çalışmaları; ekip işleri ve toplumu ilgilendiren konular ise hareketlilik kazanabilir.

Ay’ın Satürn ile kavuşumunun ardından Venüs ile olumlu açısı uzun vadeli işbirlikleri ve ilişkiler kurmak adına olumlu olacak gibi... Ancak Merkür’ün halen retro harekette olduğunu unutmayalım. Venüs aynı zamanda maddi kaynaklarımızı da belirlediğinden parasal işlerimize ciddiyetle yaklaşabilir; yatırımlarımız adına doğru değerlendirmelerde bulunmanın peşine düşebiliriz. Geçmişteki alacaklarımızı tahsil edebileceğimiz gibi borçlarımızı da ödeyebiliriz.

Ay Merkür olumlu kontağı da hem fikir dünyamıza hem de iletişim alanlarına olumlu yansıyabilir. Düşüncelerimizi doğru ifade edebilir; duygularımızı ise açıkça dile getirebiliriz. Ticaret, alım satım, yolculuklar ve eğitime dair işler adına da yeni gelişmelerin ortaya çıkması olasılıklar dahilinde gibi...

Ay Uranüs karesi akşam saatlerinde bazı gerginliklere ve çatışmalara yol açabileceğinden temkinli olalım... Sürpriz durumlar ve beklenmedik gelişmeler koşullarımızın yönünü değiştirebilir; duygusal olarak bazı çalkantılar yaşayabiliriz.